APU W34 Aansluitprofiel met glasvezelweefsel L= 2400 mm

art.nr. 100080760
Kunststof profiel met glasvezelweefsel voor toepasssing bij isolatiediktes > 100 mm, met een perfecte afdichting voor aansluitingen aan deuren, kozijnen en andere bouwdelen. De PE-afdichtingsband zorgt voor een duurzame, UV- bestendige dilatatie. De TPE-lus neemt bewegingen op die worden veroorzaakt
Omschrijving
Kunststof profiel met glasvezelweefsel voor toepasssing bij isolatiediktes > 100 mm, met een perfecte afdichting voor aansluitingen aan deuren, kozijnen en andere bouwdelen. De PE-afdichtingsband zorgt voor een duurzame, UV- bestendige dilatatie. De TPE-lus neemt bewegingen op die worden veroorzaakt door vervormingen en uitzetting.

Toepassing: Kunststof profiel met glasvezelweefsel voor toepassing bij isolatiediktes >100 mm, met een perfecte afdichting voor aansluitingen aan deuren, kozijnen en andere bouwdelen. De PE-afdichtingsband zorgt voor een duurzame, UV-bestendige dilatatie. De TPE-lus neemt bewegingen op die worden veroorzaakt door vervormingen en uitzetting.

Specificaties
Fabrikant Strikotherm
Product APU W34 Aansluitprofiel met glasvezelweefsel
Artikelgroep Strikotherm Pleisterprofielen Kunststof
Productsoort Aansluitprofielen|Afwerkingsprofielen|Profielen
Toelichting Kunststof profiel met glasvezelweefsel voor toepasssing bij isolatiediktes > 100 mm, met een perfecte afdichting voor aansluitingen aan deuren, kozijnen en andere bouwdelen. De PE-afdichtingsband zorgt voor een duurzame, UV- bestendige dilatatie. De TPE-lus neemt bewegingen op die worden veroorzaakt door vervormingen en uitzetting.
Toepassing Kunststof profiel met glasvezelweefsel voor toepassing bij isolatiediktes >100 mm, met een perfecte afdichting voor aansluitingen aan deuren, kozijnen en andere bouwdelen. De PE-afdichtingsband zorgt voor een duurzame, UV-bestendige dilatatie. De TPE-lus neemt bewegingen op die worden veroorzaakt door vervormingen en uitzetting.
Levering Fabrikant op voorraad
lengte_mm 2400
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden