Ardex R1 Renovatiepleister wit zak 25 kg

art.nr. 101400241
Met ARDURAPID-effect, Bevat cement Voor het gletten en pleisteren van wanden en plafonds in de renovatie en in de nieuwbouw. Combineert de voordelen van een dispersiepleister met de snelle droging van een snelpleister. ZP 1 = cementhoudend product, chromaatarm Toepassing: Gletten en pleisteren van
Omschrijving
Met ARDURAPID-effect, Bevat cement Voor het gletten en pleisteren van wanden en plafonds in de renovatie en in de nieuwbouw. Combineert de voordelen van een dispersiepleister met de snelle droging van een snelpleister.

ZP 1 = cementhoudend product, chromaatarm

Toepassing: Gletten en pleisteren van wanden en plafonds, waarop worden aangebracht: behang, verf, dispersiestucmortels en andere wandbedekkingen. Vullen van scheuren, gaten, sleuven en naden bij gipskartonplaten e.a. Vullen van scheuren, gaten, sleuven en naden bij gipskartonplaten e.a. Vullen van voegen in geprefabriceerde betonelementen.

Verbruik: ca. 1,0 kg/m² en mm

Houdbaarheid: In droge ruimtes ca. 6 maanden in de ongeopende, originele verpakking te bewaren

Verwerkingstijd: ca. 30 min.

Specificaties
Fabrikant Ardex
Product R1 Renovatiepleister
Artikelgroep Wandegalisaties
Productsoort Pleisters
Toelichting Met ARDURAPID-effect, Bevat cement Voor het gletten en pleisteren van wanden en plafonds in de renovatie en in de nieuwbouw. Combineert de voordelen van een dispersiepleister met de snelle droging van een snelpleister.
  ZP 1 = cementhoudend product, chromaatarm
Toepassing Gletten en pleisteren van wanden en plafonds, waarop worden aangebracht: behang, verf, dispersiestucmortels en andere wandbedekkingen. Vullen van scheuren, gaten, sleuven en naden bij gipskartonplaten e.a. Vullen van scheuren, gaten, sleuven en naden bij gipskartonplaten e.a. Vullen van voegen in geprefabriceerde betonelementen.
Toepassing Binnen
Verbruik ca. 1,0 kg/m² en mm
Houdbaarheid (maanden) 6
Kleur wit
Gewicht (kg) 25
Gewicht (eenheid) zak
Link Fabrikant http://www.ardex.nl/
url_prestatieverklaring http://www.ardex.eu/nl/service/dop.htm
    Laden
    Laden