Beschermfolie Indoor groen 500 mm x 50 mu rol 100 m1 doos 5 rol

art.nr. 101750019
Beschermfolie is gemaakt van PE-folie met een drukgevoelige acrylaat belijming. Bestand tegen water en mechanische beschadiging. Deze indoor variant is bedoeld voor tijdelijke bescherming en is UV-bestendig. Milde kleefkracht en op korte termijn schoonverwijderbaar. Indoor, 4 weken schoon
Omschrijving
Beschermfolie is gemaakt van PE-folie met een drukgevoelige acrylaat belijming. Bestand tegen water en mechanische beschadiging. Deze indoor variant is bedoeld voor tijdelijke bescherming en is UV-bestendig. Milde kleefkracht en op korte termijn schoonverwijderbaar. Indoor, 4 weken schoon verwijderbaar, Licht klevend, PE drager, Drukgevoelige acrylaat belijming,Dikte drager 50μ.
Specificaties
Toepassing Beschermen en afdekken van oppervlakken zoals; wanden, ramen, kozijnen, gevels, (kunst)steen etc. Bij gebruik op glas de lijmzijde van het zonlicht af verwerken en direct na gebruik verwijderen. Bij gebruik op natuursteen en PVC ondergronden is een praktijktest vereist. Het kan voorkomen dat op sommige ondergronden verkleuring optreed!
Fabrikant TechnoTape
Productnaam Beschermfolie Indoor
Artikelnummer (leverancier) TTA00169
Hoofdgroep Folies / Band / Stroken
Artikelgroep Beschermfolie
Productsoort Beschermfolies|Folies
Lengte (mm) 100000
Breedte (mm) 500
Kleur groen
Gewicht (kg) 2,64
Gewicht (eenheid) rol
URL Fabrikant http://www.technotape.nl/
Downloads
    Laden
    Laden