Beschermfolie Indoor groen 500 mm x 50 mu rol 100 m1 doos 5 rol

art.nr. 101750019
Beschermfolie is gemaakt van PE-folie met een drukgevoelige acrylaat belijming. Bestand tegen water en mechanische beschadiging. Deze indoor variant is bedoeld voor tijdelijke bescherming en is UV-bestendig. Milde kleefkracht en op korte termijn schoonverwijderbaar. Indoor, 4 weken schoon
Omschrijving
Beschermfolie is gemaakt van PE-folie met een drukgevoelige acrylaat belijming. Bestand tegen water en mechanische beschadiging. Deze indoor variant is bedoeld voor tijdelijke bescherming en is UV-bestendig. Milde kleefkracht en op korte termijn schoonverwijderbaar. Indoor, 4 weken schoon verwijderbaar, Licht klevend, PE drager, Drukgevoelige acrylaat belijming,Dikte drager 50μ.
Specificaties
toepassing Beschermen en afdekken van oppervlakken zoals; wanden, ramen, kozijnen, gevels, (kunst)steen etc. Bij gebruik op glas de lijmzijde van het zonlicht af verwerken en direct na gebruik verwijderen. Bij gebruik op natuursteen en PVC ondergronden is een praktijktest vereist. Het kan voorkomen dat op sommige ondergronden verkleuring optreed!
fabrikant TechnoTape
ib_productnaam Beschermfolie Indoor
ArticleId TTA00169
ib_hoofdgroep_product Folies / Band / Stroken
artikelgroep Beschermfolie
ib_productsoort Beschermfolies|Folies
lengte_mm 100000
breedte_mm 500
kleur groen
gewicht_kg 2,64
gewicht_eenheid rol
url_fabrikant http://www.technotape.nl/
Downloads
    Laden
    Laden