Verkoop & Verhuur

SIG StukadoorsSpecialist werkt op het gebied van verhuur en verkoop van machines samen met SIG Techniek. SIG Techniek is totaalaanbieder op het gebied van machinetechniek voor de stukadoor en afbouwer. Met een complete vloot aan Airless Spray machines, gipsspuitmachines, mengmachines en verfspuitmachines hebben wij altijd een oplossing klaar staan. Onder de noemers GB500, GB600, en GB250 zijn deze machines al jaren bekend binnen de afbouwsector. Niet alleen in Nederland worden deze machines naar tevredenheid gebruikt, inmiddels worden de machines ook gebruikt in verschillende Europese landen. 

Wilt u een machine huren? Dan hebben wij van u een geldig identiteitsbewijs nodig. De borg die op de machine zit kunt u contant of met de PIN betalen. Bij het terugbrengen controleren wij de machine, nadat de machine is goedgekeurd, ontvangt u de borg terug en betaalt u de rekening. U krijgt door een gekwalificeerd persoon uitleg over het gebruik van de machine. 

Wij verhuren onder andere: airless spuitapparatuur / betonreparatiepompen / bouwdrogers / compressoren / egalinepompen / gipsspuiten / handmixers / mengers / mortelpompen / schuurmachines / silo transportmachines / spackspuiten / stofzuigersWilt u meer informatie, huren of kopen? Neem gerust contact met ons op! 
Laden
Laden