Ducttape 510 Heavy-Duty (S) zilver 48 mm rol 50 m1 doos 24 rol

art.nr. 101750128
Ducttape 510 is een kwalitatief hoogwaardige ducttape gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en dankzij de extra dikke lijmmassa kan de tape zelfs op (licht tot matig) vervuilde en oneffen oppervlakken worden gebruikt. Bestand
Omschrijving
Ducttape 510 is een kwalitatief hoogwaardige ducttape gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en dankzij de extra dikke lijmmassa kan de tape zelfs op (licht tot matig) vervuilde en oneffen oppervlakken worden gebruikt. Bestand tegen vele weersomstandigheden en is geschikt voor de professionele gebruiker. Handscheurbaar, Extra hoge aanvangskleefkracht, Extreem hoge kleefkracht, Hotmelt belijming, Dampremmende drager, Geschikt bij lage applicatie temperaturen, Heavyduty.
Specificaties
Toepassing Afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral op pleisterwerk, steen en reparatiewerkzaamheden. Tevens voor het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen. In de (asbest)sanering wordt deze tape gebruikt voor het maken van containments en voor het hermetisch sluiten van zakken (puin)afval.
Fabrikant TechnoTape
Productnaam Ducttape 510 Heavy-Duty (S)
Artikelnummer (leverancier) TTA00215
Hoofdgroep Lijmen / Kitten / Tapes
Artikelgroep Ducttape
Productsoort Ducttapes|Kleeftapes|Tapes
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 48
Kleur zilver
Gewicht (kg) 0,641
Gewicht (eenheid) rol
URL Fabrikant http://www.technotape.nl/
Downloads
    Laden
    Laden