Ducttape All-Weather (S) zilver 50 mm rol 50 m1 doos 24 rol (art. TTA00247)

art.nr. 101750467
Ducttape Allweather (steenband) is een kwalitatief hoogwaardige ducttape, gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en is breed inzetbaar. Bestand tegen vele weersomstandigheden en is geschikt voor de professionele gebruiker.
Omschrijving
Ducttape Allweather (steenband) is een kwalitatief hoogwaardige ducttape, gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en is breed inzetbaar. Bestand tegen vele weersomstandigheden en is geschikt voor de professionele gebruiker. Handscheurbaar, Hoge aanvangskleefkracht, Extra hoge kleefkracht, Hotmelt belijming, Dampremmende drager, Geschikt bij lage applicatie temperaturen.
Specificaties
Toepassing Afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral op pleisterwerk, steen en reparatiewerkzaamheden. Tevens voor het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen. In de (asbest)sanering wordt deze tape gebruikt voor het maken van containments en voor het hermetisch sluiten van zakken (puin)afval.
Fabrikant TechnoTape
Productnaam Ducttape All-Weather (S)
Artikelnummer (leverancier) TTA00247
Hoofdgroep Lijmen / Kitten / Tapes
Artikelgroep Ducttape
Productsoort Ducttapes|Kleeftapes|Tapes
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 50
Kleur zilver
Gewicht (kg) 0,512
Gewicht (eenheid) rol
URL Fabrikant http://www.technotape.nl/
Downloads
    Laden
    Laden