FP200 Hechtgips zak 25 kg

art.nr. 100080122
FP200 is een soepele pleister welke eenvoudig met de hand te verwerken is. Na het aanmaken van de FP200 bedraagt de verwerkingstijd ca. 60 minuten, afhankelijk van de ondergrond, laagdikte en klimatologische omstandigheden. Behang, verf of kunstharsgebonden sierpleisters mogen alleen worden
Omschrijving
FP200 is een soepele pleister welke eenvoudig met de hand te verwerken is. Na het aanmaken van de FP200 bedraagt de verwerkingstijd ca. 60 minuten, afhankelijk van de ondergrond, laagdikte en klimatologische omstandigheden. Behang, verf of kunstharsgebonden sierpleisters mogen alleen worden aangebracht indien de FP200 volkomen droog is. Mortelgroep PIVb1. Een hoogwaardige, soepele pleister die eenvoudig met de hand te verwerken is. Speciaal ontwikkelt voor het uitpleisteren in zowel dunne als dikkere lagen en het uitvoeren van reparaties. Verwerkingstijd ca. 60 minuten. Palletafname: 1000 kg (40 zakken à 25 kg).
Specificaties
toepassing FP200 is speciaal ontwikkeld voor het affilmen van kalkzandsteen elementen. Daarnaast is de FP200 uitermate geschikt voor het dunlagig overpleisteren van minerale ondergronden (incl. beton) en bestaand stucwerk op binnenwanden en plafonds, in ruimten met een normale luchtvochtigheidsgraad. FP200 hechtgips wordt toegepast in een laagdikte van 2 - 10 mm. Bij oppervlakken die voorzien dienen te worden van tegelwerk de pleister in een minimale laagdikte van 10 mm in één laag aanbrengen. De pleister na het vlak zetten niet doorschuren en afpleisteren, maar ruw krabben met een spackmes of de zijkant van een spaan.
toepassing_2 Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam FP200 Hechtgips
ArticleId 50103
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikolith Gipsen
ib_productsoort Hechtgips|Gips
ib_bouwdeel Binnen
verbruik ca. 1,0 kg / mm / m2
verwerking Droge mortel FP200 in schoon leidingwater strooien. Enkele minuten laten drinken en vervolgens mixen tot een klontvrije en homogene massa ontstaat. De FP200 Hechtgips binnen ca. 20 minuten in één laag opbrengen in een laagdikte van 2 - 10 mm. De pleister vlak onder de rei brengen en na enige afbinding strak afmessen. Na voldoende doorharding (ca. 60 min) schuren met een schuurspons (met water) en afpleisteren. Eventueel na-pleisteren met water is mogelijk.
houdbaarheid_maanden 3
levering op voorraad
kleur wit
gewicht_kg 25
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden