FreezTeq per stuk (tegen optrekkend vocht)

art.nr. 105870085
Optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren is een vervelend probleem. Het is hardnekkig en zorgt voor allerlei schades die u liever niet heeft. Want die infecteren de kwaliteit van uw muren en die van uw werk- of woonklimaat. Een uiterst gemakkelijk én effectief middel om optrekkend vocht te
Omschrijving
Optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren is een vervelend probleem. Het is hardnekkig en zorgt voor allerlei schades die u liever niet heeft. Want die infecteren de kwaliteit van uw muren en die van uw werk- of woonklimaat. Een uiterst gemakkelijk én effectief middel om optrekkend vocht te bestrijden is FreezTeq van DIGO Products. De voordelen van het FreezTeq zijn enorm. Het middel brengt door een ingenieuze vermenging een scherm aan tegen optrekkend vocht in de muur. Dat is de meest doelgerichte methode, zeker in vergelijking met andere, veel arbeidsintensievere en duurdere systemen. FreezTeq levert winst op in arbeidstijd en materiaalkosten. Het middel doet haar werk ook op precies die plaatsen waar dat nodig is. U brengt namelijk de vloeistofpatronen rechtstreeks aan in de voegen. Als de vloeistofpatronen in de muur zitten, versprijden de vrijkomende siliconaten zich geleidelijk. U voorkomt daarmee dat de vloeistof zich concentreert en delen van de muur onbehandeld blijven. Bovendien is de dosering die u aanbrengt ook altijd precies op maat. Doordat u FreezTeq diepgevroren verwerk, heeft u geen afvalstoffen die de gezondheid of uw interieur aantasten. De reukloze vloeistoffen zijn ook niet ontvlambaar.
Specificaties
IBField_toepassing Binnen en buiten
IBField_verwerking Die patronen brengt u diepgevroren in, in de voorgeboorde gaten in de muur die u wilt behandelen. Het enige wat u dus nodig heeft om een lastig probleem aan te pakken, zijn de patronen, een diepvriezer, een boormachine en een klein beetje inzicht. De rest doet FreezTeq automatisch.
IBField_ib_productnaam Freezteq
IBField_ArticleId 550000
IBField_ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
IBField_artikelgroep Diversen
IBField_ib_productsoort Waterdichtingen|Oppervlaktebehandeling
IBField_type Freezteq: Patronen tegen optrekkend vocht
IBField_url_fabrikant http://nl.digo.nl/
    Laden
    Laden