Gyproc Rifino Top gips zak 25 kg

art.nr. 100290397
Dunpleistergipsen Gyproc Rifino Top is een finisher voor stucwerk met een zeer hoog rendement. Rifino Top wordt handmatig aangebracht. Het gips is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds. Het gips is ideaal voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van bestaand stucwerk, het
Omschrijving
Dunpleistergipsen Gyproc Rifino Top is een finisher voor stucwerk met een zeer hoog rendement. Rifino Top wordt handmatig aangebracht. Het gips is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds. Het gips is ideaal voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van bestaand stucwerk, het repareren van beton en het afwerken van gipskartonplaten. De totale verwerkingstijd is ca. 60 minuten. * Zeer glad eindresultaat * Multifunctioneel * Zeer hoog rendement * Hoog hechtend vermogen * Ook nat in nat toepasbaar Mengverhouding stukadoren: 20 - 22 liter water op 25 kg gips Mengverhouding naden gipskartonplaten: 17 - 18 liter water op 25 kg gips Plâtres Lambert Rifino Top is een finisher voor stucwerk met een maximaal rendement. Het gips is ideaal voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van (bestaand) stucwerk. De gipsmortel is zeer soepel te verwerken. Dankzij de fijne witte gipskorrel wordt gemakkelijk een glad en wit oppervlak verkregen. Een ideale ondergrond voor alle gangbare afwerksystemen. Aanbevolen laagdikte: 0 - 6 mm.
Specificaties
toepassing Geschikt voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van stucwerk, het repareren van beton en het afwerken van gipskartonplaten.
fabrikant Gyproc
ib_productnaam Rifino Top gips
ArticleId G126321
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Gyproc gipsen
ib_productsoort Dunpleisters|Pleisters
ib_type_1 overig
ib_type_2 overig
ib_bouwdeel Wanden|Plafonds
verbruik ca. 30 m2/zak van 25 kg bij een laagdikte van 1 mm, ca. 0,9 kg per m2 per mm dikte.
verwerking Rifino Top is uitsluitend geschikt voor binnentoepassing. Rifino Top is direct toepasbaar op vers aangebracht stucwerk. LET OP: er mag geen vochtfilm zichtbaar zijn; de ondergrond moet water kunnen absorberen. De ondergrond dient stabiel, stof-, vet- en vorstvrij te zijn. Na 100% droging geschikt voor alle gangbare afwerkingen, o.a. schilderwerk. 4 tot 4,5 liter water op 5 kg gips, (Gips eerst enkele minuten laten 'drinken'). Bij naden afwerken van gipskartonplaten: ca. 3,5 liter water op 5 kg gips
droogtijd 8-12 dagen, afhankelijk van de dikte van de stuclaag en klimatologische omstandigheden.
houdbaarheid Minimaal 12 maanden houdbaar in gesloten originele verpakking, gerekend vanaf productiedatum zoals vermeld op de zak.
houdbaarheid_maanden 12
materiaal Gips
laagdikte 0 - ca. 6 mm. (bij laagdikte vanaf 2 mm, in 2 lagen aanbrengen)
gewicht_kg 25
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.gyproc.nl
url_prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
    Laden
    Laden