Gyproc Skimblade aluminium dunbladrei L=1000 mm

art.nr. 100290699
De aluminium dunbladrei is zeer geschikt om alle gipsen, na het nareien, dicht te messen en extra te controleren op vlakheid zowel op wanden als op plafonds. Perfecte controle over het gips Ergonomische grip Vervangbaar blad Toepassing: De Gyproc SkimBlade werkt prettig bij het Gyproc SmartSkimmen
Omschrijving
De aluminium dunbladrei is zeer geschikt om alle gipsen, na het nareien, dicht te messen en extra te controleren op vlakheid zowel op wanden als op plafonds.

Perfecte controle over het gips

Ergonomische grip

Vervangbaar blad

Toepassing:

De Gyproc SkimBlade werkt prettig bij het Gyproc SmartSkimmen en is bijzonder geschikt om Gyproc Finesse, dat in een dunne laag is aangebracht, snel vlak te zetten. De Gyproc SkimBlade werkt snel, licht en makkelijk.

Specificaties
Fabrikant Gyproc
Product Gyproc Skimblade aluminium dunbladrei
Artikelgroep Gyproc Skimblade
Productsoort Stucgereedschappen
Toelichting De aluminium dunbladrei is zeer geschikt om alle gipsen, na het nareien, dicht te messen en extra te controleren op vlakheid zowel op wanden als op plafonds.
  Perfecte controle over het gips
uitgebreide_toelichting_3 Ergonomische grip
Toepassing De Gyproc SkimBlade werkt prettig bij het Gyproc SmartSkimmen en is bijzonder geschikt om Gyproc Finesse, dat in een dunne laag is aangebracht, snel vlak te zetten. De Gyproc SkimBlade werkt snel, licht en makkelijk.
lengte_mm 1000
Link Fabrikant http://www.gyproc.nl
url_prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
    Laden
    Laden