Handdispenser Maskeerpapier (max. papierbreedte 310 mm) zwart

art.nr. 101750003
De handmaskeerdispenser is een robuust en hoogwaardig professioneel handafrolapparaat, geschikt voor het verwerken van Technotape maskeerpapier en Speedy Folie. De handmaskeerdispenser is snel en eenvoudig in het gebruik, licht van gewicht en voorzien van een ergonomische handgreep.Wordt geleverd
Omschrijving
De handmaskeerdispenser is een robuust en hoogwaardig professioneel handafrolapparaat, geschikt voor het verwerken van Technotape maskeerpapier en Speedy Folie. De handmaskeerdispenser is snel en eenvoudig in het gebruik, licht van gewicht en voorzien van een ergonomische handgreep.Wordt geleverd met een uiterst scherp verwisselbaar kartelmes met een lengte van 35 cm. Papierbreedte: max 310 mm, Foliebreedte: max 251 mm, Beschermingskapje voor mes, Combineren met tape t/m 38 mm, Rechtshandig gebruik.
Specificaties
IBField_toepassing Hand dispenser voor snelle afdekwerkzaamheden an kleine en grote oppervlakken. Geschikt voor schilder- en stukadoorwerk bij muren/ wanden, ramen en plafonds. Door de eenvoudige wisseling van papier en tape bijzonder geschikt voor gecombineerde maskeerwerkzaamheden. Geschikt voor opname voor diverse soorten maskingtape met een kerndiameter van 76 mm tot een breedte van 38 mm.
IBField_fabrikant TechnoTape
IBField_ib_productnaam Handdispenser Maskeerpapier (max. papierbreedte 310 mm)
IBField_ArticleId TTA01435
IBField_ib_hoofdgroep_product Gereedschappen / Accessoires
IBField_artikelgroep Handdispenser
IBField_ib_productsoort Maskeersystemen|Afdekmaterialen
IBField_kleur zwart
IBField_gewicht_kg 0,5
IBField_gewicht_eenheid st
IBField_url_fabrikant http://www.technotape.nl/
Downloads
    Laden
    Laden