Hoeka Cleaner binnen/buiten kleurloos fles 1 ltr

art.nr. 100230128
Reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige (aanslag)verkleuringen. Reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige (aanslag) verkleuringen. Bindmiddelbasis: Natriumhypochloriet opl. 4% tig Verdunning:
Omschrijving
Reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige (aanslag)verkleuringen. Reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige (aanslag) verkleuringen. Bindmiddelbasis: Natriumhypochloriet opl. 4% tig Verdunning: Inhoud van deze flacon afdunnen met 3 liter water. Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen.
Specificaties
toepassing Hoeka Cleaner is geschikt voor binnen en buiten op alle steen en gipsachtige ondergronden.
toepassing_2 Binnen + Buiten
fabrikant Hoeka
ib_productnaam Cleaner
ArticleId D800-0121-2001
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Hoeka Cleaner
ib_productsoort Reinigingsmiddelen
ib_bouwdeel Wanden
verbruik Gladde ondergrond: ca 250 ml/m² = ca. 250 gram (verdund); Ruwe ondergrond: ca. 350 ml/m² = ca. 350 gram (verdund).
verwerking De ondergrond dient droog te zijn daar anders geen opname van de werkzame stof in de ondergrond mogelijk is. Verwerken met kwast en/of lage druk spuit (plantenspuit). Niet te behandelen delen goed afdekken. Tijdens en na verwerking goed ventileren. Beschermende kleding dragen.
verwerkingstemperatuur Niet verwerken beneden een ondergrond- en omgevingstemperatuur van 00 C.
droogtijd Bij 20°C en 65% rel. luchtvochtigheidsgraad: Sterk afhankelijk van het type ondergrond, temperatuur en relatieve luchtvochtigheid.
houdbaarheid Ca. 8 maanden houdbaar na leverdatum.
houdbaarheid_maanden 8
kleur Geelachtig/kleurloos
url_fabrikant http://www.hoeka.nl/
url_prestatieverklaring http://dpgbv.nl/nl/downloads/
    Laden
    Laden