Hoeka Renovatievoorstrijk Fijn emmer 10 ltr

art.nr. 100230009
Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude draagkrachtige ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn ten behoeve van muur- en structuurverfafwerking. Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen Toepassing: Een isolerend voorstrijkmiddel
Omschrijving
Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude draagkrachtige ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn ten behoeve van muur- en structuurverfafwerking.

Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie

Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen

Toepassing: Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn t.b.v. muurverf afwerking, geschikt voor binnen en buiten.

Verwerking: Hoeka Renovatievoorstrijk Fijn kan zowel met een vachtroller. kwast als met een airless spuitapparatuur worden aangebracht. Afhankelijk van de aard van de vervuiling 1 of meerdere lagen Hoeka Renovatievoorstrijk fijn aanbrengen. Tussen de lagen altijd minimaal 24 uur droogtijd aanhouden. Voor een optimale verdeling Hoeka Renovatievoorstrijk fijn kruislings rollen, strijken of spuiten.

Verbruik: ca. 0,155 ltr per m²

Droogtijd: Bij 20°C en 65% rel. luchtvochtigheidsgraad: Minimaal 24 uur. Bij een lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid vanzelfsprekend langere droogtijden in acht nemen.

Kleur: Standaard: wit. Kleur op bestelling aan de hand van de kleurenwaaier World Colors en/of referentienummers c.q. monsters. Per zending kunnen in de kleuren kleine nuanceverschillen voorkomen, veroorzaakt door de minerale bestanddelen. Renovatievoorstrijk Fijn altijd toepassen in de kleur van de toplaag.

Oppervlak: Glansgraad: ZijdeglansSpecificaties
Fabrikant Hoeka
Product Renovatievoorstrijk Fijn
Artikelgroep Renovatievoorstrijk Fijn
Productsoort Voorstrijkmiddelen|Primers|Oppervlaktebehandeling
Toelichting Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude draagkrachtige ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn ten behoeve van muur- en structuurverfafwerking.
uitgebreide_toelichting_3 Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie
Toepassing Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn t.b.v. muurverf afwerking, geschikt voor binnen en buiten.
Toepassing Binnen + Buiten
Verbruik ca. 0,155 ltr per m²
Verwerking Hoeka Renovatievoorstrijk Fijn kan zowel met een vachtroller. kwast als met een airless spuitapparatuur worden aangebracht. Afhankelijk van de aard van de vervuiling 1 of meerdere lagen Hoeka Renovatievoorstrijk fijn aanbrengen. Tussen de lagen altijd minimaal 24 uur droogtijd aanhouden. Voor een optimale verdeling Hoeka Renovatievoorstrijk fijn kruislings rollen, strijken of spuiten.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken beneden een ondergrond- en omgevingstemperatuur van +50 C. Relatieve luchtvochtigheid niet hoger dan 80%. Bij buitentoepassing niet verwerken in de volle zon en/of bij dreiging van waterbelasting of lage temperaturen binnen 36 uur na applicatie.
droogtijd Bij 20°C en 65% rel. luchtvochtigheidsgraad: Minimaal 24 uur. Bij een lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid vanzelfsprekend langere droogtijden in acht nemen.
Houdbaarheid (maanden) 8
Kleur Standaard: wit. Kleur op bestelling aan de hand van de kleurenwaaier World Colors en/of referentienummers c.q. monsters. Per zending kunnen in de kleuren kleine nuanceverschillen voorkomen, veroorzaakt door de minerale bestanddelen. Renovatievoorstrijk Fijn altijd toepassen in de kleur van de toplaag.
Link Fabrikant http://www.hoeka.nl/
url_prestatieverklaring http://dpgbv.nl/nl/downloads/
    Laden
    Laden