Hoeka Renovatievoorstrijk Fijn emmer 10 ltr

art.nr. 100230009
Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude draagkrachtige ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn ten behoeve van muur- en structuurverfafwerking. Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen Toepassing: Een isolerend voorstrijkmiddel
Omschrijving
Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude draagkrachtige ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn ten behoeve van muur- en structuurverfafwerking.

Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie

Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen

Toepassing: Een isolerend voorstrijkmiddel speciaal voor oude ondergronden die al of niet uitgerepareerd zijn t.b.v. muurverf afwerking, geschikt voor binnen en buiten.

Verwerking: Hoeka Renovatievoorstrijk Fijn kan zowel met een vachtroller. kwast als met een airless spuitapparatuur worden aangebracht. Afhankelijk van de aard van de vervuiling 1 of meerdere lagen Hoeka Renovatievoorstrijk fijn aanbrengen. Tussen de lagen altijd minimaal 24 uur droogtijd aanhouden. Voor een optimale verdeling Hoeka Renovatievoorstrijk fijn kruislings rollen, strijken of spuiten.

Verbruik: ca. 0,155 ltr per m²

Droogtijd: Bij 20°C en 65% rel. luchtvochtigheidsgraad: Minimaal 24 uur. Bij een lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid vanzelfsprekend langere droogtijden in acht nemen.

Kleur: Standaard: wit. Kleur op bestelling aan de hand van de kleurenwaaier World Colors en/of referentienummers c.q. monsters. Per zending kunnen in de kleuren kleine nuanceverschillen voorkomen, veroorzaakt door de minerale bestanddelen. Renovatievoorstrijk Fijn altijd toepassen in de kleur van de toplaag.

Oppervlak: Glansgraad: Zijdeglans    Laden
    Laden