Hoeka Voorstrijk P binnen/buiten wit emmer 10 ltr

art.nr. 100230006
Een universeel voorstrijkmiddel met grove structuur voor sierpleisters, spuitpleisters en grove structuurverven, gebruiksklaar. Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie Verdunning: Water maximaal 10%. Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen. Toepassing: Universeel voorstrijkmiddel voor
Omschrijving
Een universeel voorstrijkmiddel met grove structuur voor sierpleisters, spuitpleisters en grove structuurverven, gebruiksklaar.

Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie

Verdunning: Water maximaal 10%.

Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen.

Toepassing: Universeel voorstrijkmiddel voor sierpleisters, spuitpleisters, structuurverven, gebruiksklaar, oplosmiddelvrij, geschikt voor binnen en buiten.

Verwerking: Voorstrijk wordt in één laag aangebracht met blokkwast of roller. Voorstrijk mag eventueel afgedund worden met 5% tot 10% schoon leidingwater, naar gelang de zuigkracht van de ondergrond. Dekkend aanbrengen.

Verbruik: ca. 0,09 - 0,16 ltr per m²

Droogtijd: Bij 20°C en 65% rel. luchtvochtigheidsgraad: Minimaal 24 uur. Bij een lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid vanzelfsprekend langere droogtijden in acht nemen.

Kleur: Standaard: wit. Kleur op bestelling aan de hand van de World Colors kleurenwaaier en/of referentienummers c.q. monsters. Voor donkere kleuren is er de Hoeka Voorstrijk basiskwaliteit. Per zending kunnen in de kleuren kleine nuanceverschillen voorkomen, veroorzaakt door de minerale bestanddelen. Hoeka Voorstrijk altijd toepassen in de kleur van de afwerklaag.

Oppervlak: Glansgraad: Mat

Downloads
    Laden
    Laden