Knauf Aquapanel Cement Board outdoor 1200x900x12,5mm

art.nr. 100160428
De beplating voor buitengevel bepleistering. Als beplating op een onderconstructie voor gevelbekledingen en buitenplafonds. De plaat is onderdeel van één van de Aquapanel gevelsystemen of plafondsystemen en dient te worden gecombineerd met de bijbehorende voegafwerkingen en tweelaagse
Omschrijving
De beplating voor buitengevel bepleistering. Als beplating op een onderconstructie voor gevelbekledingen en buitenplafonds. De plaat is onderdeel van één van de Aquapanel gevelsystemen of plafondsystemen en dient te worden gecombineerd met de bijbehorende voegafwerkingen en tweelaagse pleisterafwerkingen. Aquapanel Cement Board Outdoor is een 12,5 mm dikke cementplaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor de plaat volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Outdoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.
Specificaties
Toepassing Als beplating op een onderconstructie voor gevelbekledingen en buitenplafonds. De plaat is onderdeel van één van de Aquapanel gevelsystemen of plafondsystemen en dient te worden gecombineerd met de bijbehorende voegafwerkingen en tweelaagse pleisterafwerkingen.
Fabrikant Knauf
Productnaam Aquapanel Cement Board Outdoor
Artikelnummer (leverancier) 51246
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Artikelgroep Materialen voor gevelsystemen|Wand- en plafondsystemen
Productsoort Cementplaten|Platen
  Aquapanel Outdoor|Platen
  Aquapanel Cement Board|Aquapanel Cement Board
Bouwdeel Buitengevels|Gevelsystemen
Materiaal Gips|Cement
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 900
Hoogte (mm) 12,5
Gewicht (kg) 17,5
Gewicht (eenheid) st
URL Fabrikant http://www.knauf.nl/
URL Prestatieverklaring http://knauf.nl/documentatie-en-downloads/view_mode=LIST/document-type=Prestatieverklaring
Intrastatcode 68091100
    Laden
    Laden