Maskingtape SPX (S) geel 38 mm rol 50 m1 doos 24 rol (art. TTA01603)

art.nr. 101750477
Maskingtape SPX is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van crêpepapier met een rubber solvent belijming. Deze extra hoogwaardige tape is waterproof en heeft een hoge temperatuurbestendigheid. Na gebruik goed verwijderbaar zonder lijmresten. Door de combinatie
Omschrijving
Maskingtape SPX is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van crêpepapier met een rubber solvent belijming. Deze extra hoogwaardige tape is waterproof en heeft een hoge temperatuurbestendigheid. Na gebruik goed verwijderbaar zonder lijmresten. Door de combinatie van een goede kleefkracht met een sterke en dikke drager heeft deze tape goede mechanische eigenschappen en is daardoor breed inzetbaar in bijna alle branches. Handscheurbaar, 100 °C tape, 6 weken schoon verwijderbaar, Goede kleefkracht, Indoor, Waterproof, Dik geel crêpepapier met speciale coating, Rubber solvent belijming, Geen lijmresten.
Specificaties
Toepassing Deze tape wordt gebruikt in de automotive en schadeherstel. Uitermate geschikt voor professionele schilders, stucadoors, spackspuiters die willen werken met het beste van het beste. Voor alle afdekwerkzaamheden op gladde en ruwe ondergronden, binnen- en buitenshuis. Is lang inzetbaar indoor.
Fabrikant TechnoTape
Productnaam Maskingtape SPX (S)
Artikelnummer (leverancier) TTA01603
Hoofdgroep Gereedschappen / Accessoires
Artikelgroep Maskingtape
Productsoort Maskeertapes|Maskeersystemen|Afdekmaterialen
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 38
Kleur geel
Gewicht (kg) 0,25
Gewicht (eenheid) rol
URL Fabrikant http://www.technotape.nl/
    Laden
    Laden