Maskingtape UV Gold (S) geel 25 mm rol 50 m1 doos 36 rol (art. TTA02004)

art.nr. 101750479
Maskingtape Washi Gold is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van ultra dun washi rijst papier met een uv-bestendige solvent acrylaat belijming. Dankzij de dunne drager is er geen doorloop van verf en zijn er geen opstaande lakranden aanwezig. Dankzij de
Omschrijving
Maskingtape Washi Gold is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van ultra dun washi rijst papier met een uv-bestendige solvent acrylaat belijming. Dankzij de dunne drager is er geen doorloop van verf en zijn er geen opstaande lakranden aanwezig. Dankzij de uv-bestendige belijming is deze tape tot max. 6 maanden indoor inzetbaar, mits de lijmzijde van het zonlicht af verwerkt is. Deze tape heeft een uiterst milde kleefkracht, is eenvoudig te herpositioneren en is bestand tegen hoge temperaturen. Handscheurbaar, 125 °C tape, Schoon verwijderbaar, Goede aanvangskleefkracht, Milde kleefkracht, Indoor 6 maanden, Geel washi papier, Solvent acrylaat belijming, Geen lijmresten, UV bestendig.
Specificaties
Toepassing Geschikt voor gebruik door professionele schilders en stucadoors voor het afplakken van diverse ondergronden waar een scherpe overgang van strakke lijnen/verfranden noodzakelijk is. Tevens inzetbaar voor lakken op waterbasis. Voor binnen- en buitentoepassing.
Fabrikant TechnoTape
Productnaam Maskingtape Washi Gold (S)
Artikelnummer (leverancier) TTA02004
Hoofdgroep Gereedschappen / Accessoires
Artikelgroep Maskingtape
Productsoort Maskeertapes|Maskeersystemen|Afdekmaterialen
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 25
Kleur geel
Gewicht (kg) 0,122
Gewicht (eenheid) rol
URL Fabrikant http://www.technotape.nl/
    Laden
    Laden