Maskingtape Washi Gold High Performance (S) blauw 38 mm rol 50 m1 (art. TTA02304)

art.nr. 101750494
Maskingtape Washi Gold Blauw is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van blauw Washi rijstpapier met een acrylaat belijming op waterbasis. Onderscheidend in zijn kleur en goed te gebruiken bij watergedragen lakken. Dankzij de hoogwaardige uv-bestendige
Omschrijving
Maskingtape Washi Gold Blauw is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van blauw Washi rijstpapier met een acrylaat belijming op waterbasis. Onderscheidend in zijn kleur en goed te gebruiken bij watergedragen lakken. Dankzij de hoogwaardige uv-bestendige belijming (12 weken) is deze tape schoonverwijderbaar (5 maanden), mits de lijmzijde van het zonlicht is afgeplakt. Handscheurbaar, Schoon verwijderbaar, Goede aanvangskleefkracht, Milde kleefkracht Outdoor 5 maanden, Blauw Washi rijstpapier, Vocht- en waterbestendig, Drukgevoelige acrylaat belijming op waterbasis, Geen lijmresten, Niet geschikt voor latex ondergrond, UV bestendig 12 weken.
Specificaties
toepassing Geschikt voor gebruik door professionele schilders en stucadoors voor het afplakken van diverse gladde kwetsbare ondergronden zoals; hard PVC, glas, aluminium, hout en gipsplaten, waar een scherpe overgang van strakke lijnen/ verfranden noodzakelijk is. Tevens inzetbaar voor lakken op waterbasis. Voor binnen- en buitentoepassing.
fabrikant TechnoTape
ib_productnaam Maskingtape Washi Gold High Performance (S)
ArticleId TTA02304
ib_hoofdgroep_product Gereedschappen / Accessoires
artikelgroep Maskingtape
ib_productsoort Maskeertapes|Maskeersystemen|Afdekmaterialen
lengte_mm 50000
breedte_mm 38
kleur blauw
gewicht_kg 0,18
gewicht_eenheid rol
url_fabrikant http://www.technotape.nl/
Downloads
    Laden
    Laden