Nieuws

 • Aangepaste openingstijden tussen Kerst en Oud & Nieuw 5-12-2017
  Image title

  In week 52 zijn onze vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag en Nieuwerkerk gesloten. De vestiging Nieuwegein is van woensdag 27 t/m vrijdag 29 december geopend van 6.00 - 10.00 uur.

  Op vrijdag 22 december sluiten onze vestigingen om 12.00 uur de deuren (Amsterdam om 13.00 uur) en gaan we genieten van onze kerstvakantie.

  De gesloten vestigingen zijn ook telefonisch niet bereikbaar.  In het nieuwe jaar staan we op dinsdag 2 januari weer voor u klaar op al onze vestigingen.
 • Prijswijzigingen 2018 24-11-2017
  Van diverse leveranciers hebben we prijswijzigingen ontvangen voor het komende jaar. Deze prijswijzigingen zijn gebaseerd op de informatie die wij van onze leveranciers hebben ontvangen en gelden (indien niet anders vermeld) voor het gehele assortiment van de betreffende leverancier.

 • Nieuw: Meepakkers van SPS 24-11-2017
  De vakman weet hoe belangrijk het is om de complete klus netjes op te leveren. Met dit compacte assortiment primers en lakken van SPS heeft u alle producten bij de hand om de meest voorkomende ondergronden te behandelen en af te werken. Producten die stuk voor stuk onmisbaar zijn in de bus van elke professionele vakman. Onderstaand treft u meer informatie over deze nieuwe producten. 
 • Actie: Gratis Niboclean Pro 24-11-2017
  Image title
  Bij aankoop van 4 zakken Ardalan W-140 krijgt u tot eind november gratis Niboclean Pro Reinigingsdoekjes.
 • Nieuw: Speedline Filler Light 31-10-2017
  Image title
  Speedline Filler Light is een lichte reparatie- en opvulpasta voor binnen en krimpt nagenoeg niet. Speedline Filler Light is ideaal te gebruiken voor reparatie en opvulling van barsten, gaten en voegen. Het kan op diverse ondergronden worden gebruikt: zoals bepleisterde muren, gipsplaten, gipstegels, houten panelen en cellenbeton. 
 • Wifi internet werkradio's primeur voor Nederland 29-9-2017
  Door het meer en meer beschikbaar zijn overal van internet, WiFi en onbeperkte data is nu het tijdperk van de draagbare WiFi Internet Radio aangebroken. Met de introductie van het nieuwe assortiment Audisse WiFi Internet Radio's worden radiozenders uit de hele wereld beschikbaar op de bouwplaats.

 • Planning Bouwvak 2017 2-6-2017
  In verband met de aankomende bouwvak hebben wij in de periode van 24 juli tot 25 augustus aangepaste openingstijden op onze vestigingen. Bekijk hieronder de planning.
 • Win een Ferrari race arrangement met Knauf Goldband Quick! 19-5-2017
  Goldband Quick is dé ideale pleister voor de snelle, kleine klus. Bestel je vóór 20 juni 2017 Goldband Quick, dan maak je kans op een supersnel Ferrari Race Arrangement op Circuitpark Zandvoort voor 2 personen, t.w.v. € 800! Knauf verloot maar liefst 5 van deze arrangementen!
 • Actieprijs FLEX accu-boorschroever € 199,- 27-9-2016
  FLEX introduceert de DD 2G 10.8-LD accu-boorschroever,  een 2-snelheden 10,8 V "Light-Duty' schroef/boormachine. De gehele maand oktober is deze machine voor slechts €199 verkrijgbaar bij SIG StukadoorsSpecialist.
 • Gyproc Unique WR bestaat 5 jaar! 30-8-2016
  Gyproc Unique WR bestaat 5 jaar en wil dat graag vieren!

  Bij aankoop van 4 zakken Gyproc Unique WR krijg je nu een 5e zak Unique WR cadeau. Ga naar jouw SIG vestiging voor meer informatie over de actie.
 • Uitbreiding SPS assortiment muurverven 22-7-2016

  SPS bv breidt het assortiment muurverven voor de stukadoor uit met een drietal nieuwe producten. Een gladde afwerking van muren is al enige tijd de trend. De Stukadoor maakt daarom steeds vaker gebruik van muurverfproducten. Door het toevoegen van de UNITEX-PRIMER, ISOTEX MAT en de UNITEX 2525 SATIN stelt SPS de professionele eindgebruiker in staat om aan deze vraag te blijven voldoen.
 • Nieuw: Knauf Aquastuc gipspleister 7-7-2016
  Knauf AquaStuc gipspleister is een basis- en afwerkpleister in één en speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes. Ideaal voor wanden die niet of gedeeltelijk worden betegeld. Je hoeft wanden zonder tegels niet apart af te werken. Wel tegels lijmen? Dat kan zonder voorstrijk, als je de gipspleister openkrabt.
Laden
Laden