Nieuws

 • Prijswijzigingen 2019 30-11-2018
  Van een flink aantal leveranciers hebben we al aangekondigde prijsverhogingen ontvangen voor het komende jaar. Een overzicht van prijswijzigingen van leveranciers die wij al hebben doorgekregen vindt u hieronder.  

 • Gyproc Royal, dé nieuwe gipspleister 27-11-2018

  Gyproc Royal, dé nieuwe gipspleister van Saint-Gobain Gyproc Nederland, is zeer licht te verwerken, fantastisch glad te pleisteren en geeft een mooi wit eindresultaat. Een ideale ondergrond voor alle gangbare afwerksystemen.

 • Sluitingstijden rond Kerst en Oud & Nieuw 27-11-2018

  In verband met Kerst en Oud & Nieuw zijn alle vestigingen van SIG StukadoorsSpecialist gesloten van vrijdag 21 december 2018  12.00 uur t/m dinsdag 1 januari 2019. 

  Op woensdag 2 januari zijn alle vestigingen weer geopend. Dat zal in het nieuwe jaar zijn onder de naam 'SIG AfbouwSpecialist'.

  Alle medewerkers van SIG StukadoorsSpecialist wensen u fijne feestdagen!

 • Samenvoeging SIG StukadoorsSpecialist en SIG AfbouwSpecialist 26-11-2018

  Met ingang van 1 januari 2019 zullen de activiteiten van SIG StukadoorsSpecialist en SIG AfbouwSpecialist worden samengevoegd onder de naam SIG AfbouwSpecialist. Door deze samenvoeging kunnen we onze klanten efficiënter bedienen, onze voorraden beter beheren en onze administratieve processen vereenvoudigen. 
 • PerlaMuro demonstratie op dinsdag 11 september 7-9-2018
  Image title

  Op dinsdag 11 september organiseert SIG StukadoorsSpecialist een PerlaMuro demonstratie i.sm. Cemcolori. Met PerlaMuro kun je eindeloos variëren. Door meer of minder kleur toe te voegen kun je met één kleur meerdere tinten maken. 

  Nieuwsgierig geworden? Kom dinsdag 11 september tussen 6.00 en 9.00 uur langs op onze vestiging in Amsterdam. De koffie staat uiteraard klaar.


 • Nieuw van Cemcolori: Basis Deco Rough en AB-PU Finish Extra Mat 29-5-2018
  Image title
  Cemcolori introduceert twee nieuwe producten: Basis Deco Rough en AB-PU Finish Extra Mat.  Voor de snelle beslissers bieden we een mooie introductiekorting aan.

 • Gyproc Jointfiller actie: 5e zak gratis! 18-5-2018

  VOEG OF NAAD SPACHTEL JE MET GYPROC®

  Bij aankoop van vier zakken JointFiller 45 of 90 krijg je nu de vijfde zak gratis! Daarmee haal je soepel te verwerken voegenvullers in huis met een hoog vullend vermogen. De garantie voor een sterke voeg bij het afwerken van gipskartonplaten met afgeschuinde langskanten en bij hoeken, aansluitingen en schroefkoppen.

  Deze actie loopt tot en met 13 juli 2018, dus voeg je snel bij je SIG dealer en pak die gratis zak!
 • Brander Clean is vernieuwd. Nu tijdelijk 15% korting! 30-3-2018

  P.P.G. Brander heeft de Brander Clean vernieuwd. Deze reinigbare, verspuitbare, matte muurverf is bestand tegen het intrekken van vlekken waardoor ze uitermate geschikt is voor vuilgevoelige, intensief gebruikte ruimtes zoals de keuken, gang, speel- of woonkamer. Door de laatste innovatie is de glansgraad verlaagd waardoor het nu een matter eindresultaat geeft. 
 • Nieuw: PerlaMuro van CemColori voor betonlook met parelmoer effect 23-3-2018
  PerlaMuro
  PerlaMuro is de nieuwe trend voor stukadoors en schilders. PerlaMuro is een moderne betonlook wandafwerking met glasparels. De glasparels geven na droging een parelmoer-effect. PerlaMuro kun je zelf op elke gewenste kleur brengen met bijvoorbeeld pure kleurstof of tex. Maak vooraf een kleurtest en maak de totaal benodigde hoeveelheid in één keer aan. Zo voorkom je kleurverschil. 

 • Strenge vorst op komst. Let op met emmers in je bus! 23-2-2018
  Image title
  Hoewel de lente niet meer ver weg lijkt slaat Koning Winter nog een keer hard toe. Op dit moment vriest het en vanaf maandag gaat het streng vriezen met uitschieters naar temperaturen van 10 graden onder nul. 


 • SIG StukadoorsSpecialist opent vestiging in Den Bosch 13-2-2018

  Volgende maand opent SIG StukadoorsSpecialist een nieuwe vestiging in Den Bosch. Op maandag 5 maart zullen de deuren van onze 7e vestiging openen! Na een goede dekking in de Randstad openen wij nu ook in het zuiden van het land een vestiging. De nieuwe vestiging heeft een perfecte bereikbaarheid met een groot magazijn en shop waar we de meest veeleisende stukadoor in zijn behoefte kunnen voorzien. Een zeer ervaren en gemotiveerd team staat voor u klaar om u iedere dag opnieuw van dienst te kunnen zijn!  

 • Actie: Gratis NCS Waaier bij 2 x 10L Stucco Beton 16-1-2018
  Image title
  Vorig jaar november heeft Brander de vernieuwde Stucco Beton geïntroduceerd. Deze verbeterde versie is in alle kleuren* leverbaar. Eenvoudig via de mengmachine op het verkooppunt. Je krijgt hierdoor een bijna onuitputtelijke keuze aan kleuren, van kleuren uit de NCS waaier tot aan de RAL waaier en nog veel meer. Geen beperkte keuzes meer voor jouw klant en dus vrijheid om te kiezen uit alle kleuren.
 • StukadoorsSpecialist opent vestiging in 's Hertogenbosch 12-1-2018
  's Hertogenbosch
  In het eerste kwartaal van 2018 opent SIG StukadoorsSpecialist een nieuwe vestiging in 's Hertogenbosch. In de hoofdstad van Noord-Brabant openen we samen met SIG AfbouwSpecialist een centraal gelegen vestiging waarmee we het zuiden van Nederland nog beter kunnen bedienen. 
 • Aangepaste openingstijden tussen Kerst en Oud & Nieuw 5-12-2017
  Image title

  In week 52 zijn onze vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag en Nieuwerkerk gesloten. De vestiging Nieuwegein is van woensdag 27 t/m vrijdag 29 december geopend van 6.00 - 10.00 uur.

  Op vrijdag 22 december sluiten onze vestigingen om 12.00 uur de deuren (Amsterdam om 13.00 uur) en gaan we genieten van onze kerstvakantie.

  De gesloten vestigingen zijn ook telefonisch niet bereikbaar.  In het nieuwe jaar staan we op dinsdag 2 januari weer voor u klaar op al onze vestigingen.
 • Nieuw: Meepakkers van SPS 24-11-2017
  De vakman weet hoe belangrijk het is om de complete klus netjes op te leveren. Met dit compacte assortiment primers en lakken van SPS heeft u alle producten bij de hand om de meest voorkomende ondergronden te behandelen en af te werken. Producten die stuk voor stuk onmisbaar zijn in de bus van elke professionele vakman. Onderstaand treft u meer informatie over deze nieuwe producten. 
 • Prijswijzigingen 2018 24-11-2017
  Van diverse leveranciers hebben we prijswijzigingen ontvangen voor het komende jaar. Deze prijswijzigingen zijn gebaseerd op de informatie die wij van onze leveranciers hebben ontvangen en gelden (indien niet anders vermeld) voor het gehele assortiment van de betreffende leverancier.

 • Actie: Gratis Niboclean Pro 24-11-2017
  Image title
  Bij aankoop van 4 zakken Ardalan W-140 krijgt u tot eind november gratis Niboclean Pro Reinigingsdoekjes.
 • Nieuw: Speedline Filler Light 31-10-2017
  Image title
  Speedline Filler Light is een lichte reparatie- en opvulpasta voor binnen en krimpt nagenoeg niet. Speedline Filler Light is ideaal te gebruiken voor reparatie en opvulling van barsten, gaten en voegen. Het kan op diverse ondergronden worden gebruikt: zoals bepleisterde muren, gipsplaten, gipstegels, houten panelen en cellenbeton. 
 • Wifi internet werkradio's primeur voor Nederland 29-9-2017
  Door het meer en meer beschikbaar zijn overal van internet, WiFi en onbeperkte data is nu het tijdperk van de draagbare WiFi Internet Radio aangebroken. Met de introductie van het nieuwe assortiment Audisse WiFi Internet Radio's worden radiozenders uit de hele wereld beschikbaar op de bouwplaats.

 • Win een Ferrari race arrangement met Knauf Goldband Quick! 19-5-2017
  Goldband Quick is dé ideale pleister voor de snelle, kleine klus. Bestel je vóór 20 juni 2017 Goldband Quick, dan maak je kans op een supersnel Ferrari Race Arrangement op Circuitpark Zandvoort voor 2 personen, t.w.v. € 800! Knauf verloot maar liefst 5 van deze arrangementen!
 • Actieprijs FLEX accu-boorschroever € 199,- 27-9-2016
  FLEX introduceert de DD 2G 10.8-LD accu-boorschroever,  een 2-snelheden 10,8 V "Light-Duty' schroef/boormachine. De gehele maand oktober is deze machine voor slechts €199 verkrijgbaar bij SIG StukadoorsSpecialist.
 • Gyproc Unique WR bestaat 5 jaar! 30-8-2016
  Gyproc Unique WR bestaat 5 jaar en wil dat graag vieren!

  Bij aankoop van 4 zakken Gyproc Unique WR krijg je nu een 5e zak Unique WR cadeau. Ga naar jouw SIG vestiging voor meer informatie over de actie.
 • Uitbreiding SPS assortiment muurverven 22-7-2016

  SPS bv breidt het assortiment muurverven voor de stukadoor uit met een drietal nieuwe producten. Een gladde afwerking van muren is al enige tijd de trend. De Stukadoor maakt daarom steeds vaker gebruik van muurverfproducten. Door het toevoegen van de UNITEX-PRIMER, ISOTEX MAT en de UNITEX 2525 SATIN stelt SPS de professionele eindgebruiker in staat om aan deze vraag te blijven voldoen.
 • Nieuw: Knauf Aquastuc gipspleister 7-7-2016
  Knauf AquaStuc gipspleister is een basis- en afwerkpleister in één en speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes. Ideaal voor wanden die niet of gedeeltelijk worden betegeld. Je hoeft wanden zonder tegels niet apart af te werken. Wel tegels lijmen? Dat kan zonder voorstrijk, als je de gipspleister openkrabt.
Laden
Laden