Omnicol 100WD omnifill silver grey doos 5 kg

art.nr. 100010234
Voegen in tegelwerk vormen een belangrijk aspect. Zowel technisch als esthetisch. Een goede afwerking is noodzakelijk om tegelwerk duurzaam te maken. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden. Af te stemmen op tegelsoort en voegbreedte. Kleuren
Omschrijving
Voegen in tegelwerk vormen een belangrijk aspect. Zowel technisch als esthetisch. Een goede afwerking is noodzakelijk om tegelwerk duurzaam te maken. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden. Af te stemmen op tegelsoort en voegbreedte. Kleuren kunt u kiezen in bijpassende of contrasterende tinten. Omnicol's kleurenwaaier biedt de keuze uit 9 kleuren! Waterwerende en flexibele voegspecie voor voegen tot 6 mm. Ideaal voor natte cellen en doucheruimtes conform DIN 18195-5. Voorkomt verkleuringen door schimmelvorming. Wand. Binnen en buiten toepasbaar. Classificatie conform EN-13888: CG2W A.
Specificaties
toepassing Voor het invoegen van alle mogelijke keramische vloer- en wandtegels, (glas)mozaiek en natuursteen, speciaal aanbevolen voor gebruik in natte cellen, toilettten, kleedruimtes, keukens alsook geschikt voor ruimtes in de gezondheidszorg. Afgestemd voor gebruik op de wand. Betere hechting aan geglazuurde of vol-keramische tegelranden. Beter geschikt voor het invoegen op zeer sterk zuigende ondergrond en/of tegelrand, gecombineerd met uitermate smalle voegen. Ideaal voor gebruik op vochtgevoelige ondergronden, zoals gipsblokken, gipskartonnen platen en pleisterwerk op gipsbasis. Geschikt voor ondergronden voorzien van wandverwarming, maar niet geschikt voor het invoegen van minder stabielen wanden. Voldoet aan het Bouwstoffenbesluit (NL) en mag buiten onbeperkt vochtig worden toegepast.
fabrikant Omnicol
ib_productnaam Voegmortels
ArticleId 12419
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep 100WD omnifill
ib_productsoort Voegmortels|Mortels
type 100WD omnifill
ib_bouwdeel Vloeren|Wanden|Natte cellen
verbruik ± 375 gr/m² (tegel 15x15 cm, voegbreedte 3mm).
verwerkingstemperatuur < 70˚ C
houdbaarheid 12 maanden
houdbaarheid_maanden 12
materiaal Cement|Mortel
kleur silver grey
gewicht_kg 5
gewicht_eenheid doos
url_fabrikant http://www.omnicol.eu/nl/home
url_prestatieverklaring http://www.omnicol.eu/nl/Downloads/DoP-prestatieverklaringen
    Laden
    Laden