Omnicol PL85 PROF R omnicem grijs zak 25 kg

art.nr. 100010093
Voor alle mogelijke ondergronden en voor evenzovele toepassingen en tegelsoorten hebben wij een poederlijm in ons assortiment. We hebben lijmen voor wanden en vloeren en voor binnen- en buitenwerk. Van star tot flexibel. Poederlijmen zijn aan te maken met water. Eenmaal aangemaakte lijm moet worden
Omschrijving
Voor alle mogelijke ondergronden en voor evenzovele toepassingen en tegelsoorten hebben wij een poederlijm in ons assortiment. We hebben lijmen voor wanden en vloeren en voor binnen- en buitenwerk. Van star tot flexibel. Poederlijmen zijn aan te maken met water. Eenmaal aangemaakte lijm moet worden verwerkt. Snelverhardende flexibele poedertegellijm. Geschikt voor snelle opleveringen en ingebruikname. Geschikt voor vrijwel alle kritische ondergronden zoals oud tegelwerk, beton, en toepassingen zoals zwembaden, terrassen. Voor alle mogelijke keramische vloer- en wandtegels, gekalibreerde natuursteen, cement-composiet tegels, (glas)mozaïek en steenstrips. Laagdikte tot 15 mm. Binnen en buiten toepasbaar.
Specificaties
toepassing Verlijming van alle mogelijke keramische vloer- en wandtegels, zelfs die met een porositeit van < 0,2%, gekalibreerde natuursteen, marmer-composiet- en cement-composiet tegels, (glas)mozaïek en steenstrips met een korte opleveringstermijn. Gebruik de witte kwaliteit bij vlekgevoelige natuursteensoorten. Goede uitvlakmogelijkheid, vooral van belang bij verwerken van groot formaat tegels of op niet geheel vlakke ondergronden. Door de lijm met iets meer water aan te maken wordt het een vloeibedlijm waardoor een 100% contactoppervlak met grote vloertegels wordt verkregen. Kan probleemloos binnen en buiten worden verwerkt. Toepasbaar voor het verlijmen op zowel werkende als niet-werkende ondergronden. Voorbeelden van toepassingen zijn o.a. natte cellen, perrons, winkelgalerijen, openbare ruimtes, industriële ruimtes. Zeer geschikt voor het lijmen van tegels in zwembaden. Via een speciale verwerkingsmethodiek ook geschikt voor reparaties onder water!
fabrikant Omnicol
ib_productnaam Poedertegellijmen
ArticleId 10638
ib_hoofdgroep_product Lijmen / Kitten / Tapes
artikelgroep PL85 omnicem
ib_productsoort Poedertegellijmen|Tegellijmen|Lijmen
type PL85 Prof R omnicem
ib_bouwdeel Vloeren|Wanden
verbruik ± 2,5 kg/m², afhankelijk van de ondergrond en tegelsoort.
houdbaarheid 6 maanden
houdbaarheid_maanden 6
materiaal Cement|Mortel
kleur grijs
gewicht_kg 25
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.omnicol.eu/nl/home
url_prestatieverklaring http://www.omnicol.eu/nl/Downloads/DoP-prestatieverklaringen
    Laden
    Laden