Omnicol TP omnibind groen can 10 ltr

art.nr. 100010378
Voordat u kunt beginnen met het verlijmen van tegels is het vaak noodzakelijk de ondergrond te behandelen. Immers, bij het verlijmen van tegels op een vaste ondergrond heeft een verlijmde tegel een veel betere aanhechting dan een ondergrond met losse stof-, zand of vuildeeltjes. Of er dient een
Omschrijving
Voordat u kunt beginnen met het verlijmen van tegels is het vaak noodzakelijk de ondergrond te behandelen. Immers, bij het verlijmen van tegels op een vaste ondergrond heeft een verlijmde tegel een veel betere aanhechting dan een ondergrond met losse stof-, zand of vuildeeltjes. Of er dient een preventieve waterdichting aangebracht te worden. Hechtingsbevorderende primer, lichtgroen ingekleurd. Diepgrondering, verspuitbaar, kwast of roller. Voor op een grote vari√ęteit aan ondergronden. Fixeren van oude, zanderige ondergronden. Binnen en buiten toepasbaar.
Specificaties
toepassing Hechtingsbevorderende en zuigkrachtverlagende impregnering. Deze primer wordt gebruikt als voorbehandeling onder tegel- en pleisterwerk. Het kan binnen en buiten worden toegepast, op zowel vloer als wand. Het is geschikt op zowel gladde, gesloten - als poreuze oppervlakken zoals oude zandende pleisters en krijtende oude muurverflagen. Wordt onverdund aangebracht met kwast, roller, spuit of borstel.
fabrikant Omnicol
ib_productnaam Voorbehandeling
ArticleId 14003
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep TP omnibind
ib_productsoort Hechtmiddelen|Voorbehandelingsmiddelen|Oppervlaktebehandeling
type TP omnibind
ib_bouwdeel Binnenvloeren|Buitenvloeren|Binnenwanden|Buitenwanden
verbruik ± 150 ml/m², afhankelijk van de ondergrond.
houdbaarheid 24 maanden
houdbaarheid_maanden 24
materiaal Kunsthars
kleur lichtgroen
gewicht_kg 10
gewicht_eenheid can
url_fabrikant http://www.omnicol.eu/nl/home
url_prestatieverklaring http://www.omnicol.eu/nl/Downloads/DoP-prestatieverklaringen
    Laden
    Laden