Omnicol TP3 stabicol emmer 15 kg

art.nr. 100010681
Pastalijmen ofwel dispersielijmen zijn klaar voor gebruik. Uitsluitend toegestaan voor gebruik op vlakke binnenwanden. Het rendement is hoog en het restafval gering. Voordeel van pastalijm is dat ze daardoor tijd besparen. Andere voordelen zijn het uitstekende standvermogen en het ontbreken van
Omschrijving
Pastalijmen ofwel dispersielijmen zijn klaar voor gebruik. Uitsluitend toegestaan voor gebruik op vlakke binnenwanden. Het rendement is hoog en het restafval gering. Voordeel van pastalijm is dat ze daardoor tijd besparen. Andere voordelen zijn het uitstekende standvermogen en het ontbreken van afval. Bovendien kunt u restanten gewoon bewaren en een volgende keer opnieuw gebruiken. Omnicol pasta's zijn volledig oplosmiddelvrij en wit van kleur. Nieuwe generatie pastategellijm. Met een superieure en lichte verwerking. Hoog standvermogen en zeer gunstig verbruik. Voor groot formaat tegels en natuursteen. Onbeperkt in natte cellen. Binnen universeel toepasbaar op de wand.
Specificaties
toepassing Uitsluitend toegestaan voor gebruik op vlakke binnenwanden. Het extra lage verbruik wordt bereikt door de specifieke samenstelling van de lijm en door het niet "smetten". Toepassing van mozaïek tegels: ca.1000 g/m². Wandtegels met vlakke rugzijde: ca.1200 g/m². Wandtegels met geprofileerde rugzijde: ca. 1600 g/m². Grote, zware wandtegels: ca. 2500 g/m². Echter altijd afhankelijk van de ondergrond.
fabrikant Omnicol
ib_productnaam Pastategellijmen
ArticleId 11125
ib_hoofdgroep_product Lijmen / Kitten / Tapes
artikelgroep TP3 stabicol
ib_productsoort Pastategellijmen|Tegellijmen|Lijmen
type TP3 stabicol
ib_bouwdeel Binnenwanden|Natte cellen
verbruik Het extra lage verbruik wordt bereikt door de specifieke samenstelling van de lijm en door het niet "smetten". Toepassing van mozaïek tegels: ca.1000 g/m². Wandtegels met vlakke rugzijde: ca.1200 g/m². Wandtegels met geprofileerde rugzijde: ca. 1600 g/m². Grote, zware wandtegels: ca. 2500 g/m². Echter altijd afhankelijk van de ondergrond.
houdbaarheid 24 maanden
houdbaarheid_maanden 24
kleur wit
gewicht_kg 15
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.omnicol.eu/nl/home
url_prestatieverklaring http://www.omnicol.eu/nl/Downloads/DoP-prestatieverklaringen
    Laden
    Laden