Peents Pearlcoat Basis TR emmer 5 ltr

art.nr. 100081908
Uitstekend hechting op vrijwel alle minerale ondergronden. Hydrofoberende en afparelende karakteristieken. Zelfreinigend en onderhoudsarm. Beter bestand tegen aanhechting van micro-organismen. Bestand tegen een hoge industriële belasting. In hoge mate waterdampdoorlaatbaar. Slagregendicht en
Omschrijving
Uitstekend hechting op vrijwel alle minerale ondergronden. Hydrofoberende en afparelende karakteristieken. Zelfreinigend en onderhoudsarm. Beter bestand tegen aanhechting van micro-organismen. Bestand tegen een hoge industriële belasting. In hoge mate waterdampdoorlaatbaar. Slagregendicht en weersbestendig.

Toepassing: Specifiek voor afwerking van buitengevels met een minerale of kunstharsgebonden ondergrond. In het bijzonder voor afwerking van buitengevelisolatie systemen zowel in de nieuwbouw als bij renovatie. Door de afparelende eigenschappen worden structurele onderhouds voordelen verkregen.

Verwerking: De eerste laag Peents Pearlcoat maximaal met 10% leidingwater verdunnen en aanbrengen met een blokkwast, langharige vachtroller of spuitapparatuur. Na voldoende droging, een tweede laag Peents Pearlcoat maximaal verdund met 2% leidingwater, aanbrengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.

Verbruik: ca. 5 m2 / ltr

Samenstelling: Hoogwaardige fabrieksmatig samengestelde afbouwverf op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel in combinatie met geselecteerde hulpstoffen en pigmenten. De Peents Pearlcoat heeft een speciaal ontwikkeld "Strikoxan" bindmiddel, die de microstructuur van het geveloppervlak beinvloed waardoor er zelfreinigende eigenschappen ontstaan. Daarnaast ontstaat er een optimale regendichtheid en een zeer hoge dampopenheid.Specificaties
Fabrikant Peents
Product Strikolith Pearlcoat Basis TR
Artikelgroep Strikolith Afbouwverven
Productsoort Coatings
Toelichting Uitstekend hechting op vrijwel alle minerale ondergronden. Hydrofoberende en afparelende karakteristieken. Zelfreinigend en onderhoudsarm. Beter bestand tegen aanhechting van micro-organismen. Bestand tegen een hoge industriële belasting. In hoge mate waterdampdoorlaatbaar. Slagregendicht en weersbestendig.
Toepassing Specifiek voor afwerking van buitengevels met een minerale of kunstharsgebonden ondergrond. In het bijzonder voor afwerking van buitengevelisolatie systemen zowel in de nieuwbouw als bij renovatie. Door de afparelende eigenschappen worden structurele onderhouds voordelen verkregen.
Verbruik ca. 5 m2 / ltr
Verwerking De eerste laag Peents Pearlcoat maximaal met 10% leidingwater verdunnen en aanbrengen met een blokkwast, langharige vachtroller of spuitapparatuur. Na voldoende droging, een tweede laag Peents Pearlcoat maximaal verdund met 2% leidingwater, aanbrengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
Houdbaarheid (maanden) 12
Kleur wit en alle lichte kleuren met een helderheidswaarde van > 70%.
Gewicht (kg) 5
Gewicht (eenheid) emmer
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden