Peents Pearlcoat buiten emmer 5 ltr wit

art.nr. 100080736
Uitstekend hechting op vrijwel alle minerale ondergronden. Hydrofoberende en afparelende karakteristieken. Zelfreinigend en onderhoudsarm. Beter bestand tegen aanhechting van micro-organismen. Bestand tegen een hoge industriële belasting. In hoge mate waterdampdoorlaatbaar. Slagregendicht en
Omschrijving
Uitstekend hechting op vrijwel alle minerale ondergronden. Hydrofoberende en afparelende karakteristieken. Zelfreinigend en onderhoudsarm. Beter bestand tegen aanhechting van micro-organismen. Bestand tegen een hoge industriële belasting. In hoge mate waterdampdoorlaatbaar. Slagregendicht en weersbestendig. Hoogwaardige, fabrieksmatig samengestelde afbouwverf op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel in combinatie met geselecteerde hulpstoffen en pigmenten. Uitstekend hechting op vrijwel alle minerale ondergronden. Hydrofoberende en afparelende karakteristieken. Zelfreinigend en onderhoudsarm. Resistent tegen micro-organismen. Bestand tegen een hoge industriële belasting. In hoge mate waterdampdoorlaatbaar. Slagregendicht en weersbestendig. Specifiek voor afwerking van buitengevels met een minerale- of kunstharsgebonden ondergrond. In het bijzonder voor afwerking van buitengevelisolatiesystemen zowel in de nieuwbouw als bij renovatie. Door de afparelende eigenschappen worden structurele onderhoudsvoordelen verkregen.
Specificaties
toepassing Specifiek voor afwerking van buitengevels met een minerale of kunstharsgebonden ondergrond. In het bijzonder voor afwerking van buitengevelisolatie systemen zowel in de nieuwbouw als bij renovatie. Door de afparelende eigenschappen worden structurele onderhouds voordelen verkregen.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikolith Pearlcoat buiten
ArticleId 98005
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Afbouwverven
ib_productsoort Coatings
ib_bouwdeel Buiten
verbruik ca. 5 m2 / ltr
verwerking De eerste laag Peents Pearlcoat maximaal met 10% leidingwater verdunnen en aanbrengen met een blokkwast, langharige vachtroller of spuitapparatuur. Na voldoende droging, een tweede laag Peents Pearlcoat maximaal verdund met 2% leidingwater, aanbrengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 12
levering op voorraad
kleur wit
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden