Peents Silicaatcoat buiten emmer 10 ltr wit

art.nr. 100080731
Verkiezelt met minerale ondergronden, waardoor uitstekend hechting; Spanningsarm; In hoge mate waterdampopen en vochtdoorlatend; Bestand tegen zure regen en is onderhoudsarm; Fraai mat uiterlijk, met minerale karakteristieken. Hoogwaardige, fabrieksmatig samengestelde afbouwverf op basis van een
Omschrijving
Verkiezelt met minerale ondergronden, waardoor uitstekend hechting; Spanningsarm; In hoge mate waterdampopen en vochtdoorlatend; Bestand tegen zure regen en is onderhoudsarm; Fraai mat uiterlijk, met minerale karakteristieken. Hoogwaardige, fabrieksmatig samengestelde afbouwverf op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en waterglas. In combinatie met geselecteerde hulpstoffen en pigmenten, waardoor op minerale ondergronden een uitstekende hechting met een zéér grote dampopenheid gerealiseerd wordt. Specifiek voor afwerking van buitengevels met een minerale ondergrond zoals beton e.d. en het verfraaien van minerale mortels.
Specificaties
toepassing Specifiek voor afwerking van buitengevels met een minerale ondergrond zoals beton e.d. en het verfraaien van minerale mortels.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikolith Silicaatcoat buiten
ArticleId 98060
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Afbouwverven
ib_productsoort Coatings
ib_bouwdeel Buiten
verbruik ca. 4 m2 / ltr
verwerking De eerste laag Peents Silicaatcoat maximaal met 2 % leidingwater verdund aanbrengen met blokkwast, vachtroller of spuitapparatuur. Na voldoende droging de tweede laag Peents Silicaatcoat maximaal met 2 % leidingwater verdund, aanbrengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 12
levering op voorraad
kleur wit
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden