Peents Supercoat buiten emmer 5 ltr wit

art.nr. 100080733
Uitstekend hechtende buitenbestendige muurverf; Mos-, alg- en schimmelremmende karakteristieken; Bestand tegen extreme weersinvloeden en zware industriële belastingen; Goed reinigbaar en bestand tegen desinfecteringmiddelen; Gemakkelijk verwerkbaar en spettert nauwelijks; Prima dekking en
Omschrijving
Uitstekend hechtende buitenbestendige muurverf; Mos-, alg- en schimmelremmende karakteristieken; Bestand tegen extreme weersinvloeden en zware industriële belastingen; Goed reinigbaar en bestand tegen desinfecteringmiddelen; Gemakkelijk verwerkbaar en spettert nauwelijks; Prima dekking en alkalibestendig; Dunfilmig, waardoor uitermate toepasbaar op gestructureerde ondergronden. Hoogwaardige, fabrieksmatig samengestelde afbouwverf op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel, in combinatie met geselecteerde hulpstoffen en pigmenten. Bestemd voor het afwerken van nieuw en bestaand beton, baksteen en andere minerale ondergronden zowel buiten als binnen. Universele afbouwverf voor buitengevelisolatiesystemen zowel in de nieuwbouw als in de renovatiefase.
Specificaties
toepassing Bestemd voor het afwerken van nieuw en bestaand beton, baksteen en andere minerale ondergronden zowel buiten als binnen. Universele afbouwverf voor buitengevelisolatiesystemen zowel in de nieuwbouw als in de renovatiefase.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikolith Supercoat buiten
ArticleId 97805
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Afbouwverven
ib_productsoort Coatings
ib_bouwdeel Buiten
verbruik ca. 5 m2 / ltr
verwerking De eerste laag Peents Supercoat maximaal met 5% leidingwater verdund, aanbrengen met blokkwast, vachtroller of spuitapparatuur. Na voldoende droging een tweede laag Peents Supercoat maximaal verdund met 2% leidingwater, aanbrengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 12
levering op voorraad
kleur wit
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden