Renderpro Aansluitprofiel APV met weefsel L = 2000mm

art.nr. 100081452
Kunststof aansluitprofiel met glasvezelweefsel voor Rernderpro sokkelprofiel SPV. Het aanschuifprofiel wordt overlappend gemonteerd op het SPV sokkelprofiel zodat de stuiknaden daarvan worden afgedekt. Toepassing: Aansluitprofiel te gebruiken in combinatie met Renderpro Sokkelprofiel SPV verstelbaar
Omschrijving
Kunststof aansluitprofiel met glasvezelweefsel voor Rernderpro sokkelprofiel SPV. Het aanschuifprofiel wordt overlappend gemonteerd op het SPV sokkelprofiel zodat de stuiknaden daarvan worden afgedekt.

Toepassing: Aansluitprofiel te gebruiken in combinatie met Renderpro Sokkelprofiel SPV verstelbaar in Strikotherm gevelisolatiesystemen.

Verwerking: Sokkelprofielen horizontaal stellen en monteren op de vaste ondergrond, eventuele oneffenheden uitvullen. De sokkelprofielen vastslaan met slagpluggen. Opgaand lood vastklemmen achter het sokkelprofiel. De isolatieplaat plaatsen en het aanschuifprofiel vastklemmen.

Verbruik: 1,1 m/m¹

Specificaties
Fabrikant Renderpro
Product Renderpro Aansluitprofiel APV met weefsel
Artikelgroep Strikotherm Pleisterprofielen Kunststof
Productsoort Aansluitprofielen|Afwerkingsprofielen|Profielen
Toelichting Kunststof aansluitprofiel met glasvezelweefsel voor Rernderpro sokkelprofiel SPV. Het aanschuifprofiel wordt overlappend gemonteerd op het SPV sokkelprofiel zodat de stuiknaden daarvan worden afgedekt.
Toepassing Aansluitprofiel te gebruiken in combinatie met Renderpro Sokkelprofiel SPV verstelbaar in Strikotherm gevelisolatiesystemen.
Verbruik 1,1 m/m¹
Verwerking Sokkelprofielen horizontaal stellen en monteren op de vaste ondergrond, eventuele oneffenheden uitvullen. De sokkelprofielen vastslaan met slagpluggen. Opgaand lood vastklemmen achter het sokkelprofiel. De isolatieplaat plaatsen en het aanschuifprofiel vastklemmen.
Levering Fabrikant op voorraad
lengte_mm 2000
Kleur wit
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
Downloads
    Laden
    Laden