Renderpro Sokkelprofiel SPV verstelbaar 100 tot 160 mm L = 2000mm

art.nr. 100081451
Variabel toepasbaar voor isolatieplaten met een dikte van 100 tot 160 mm. Toe te passen in combinatie met het Renderpro aanschuifprofiel APV met weefsel, waardoor de profielen volledig worden geïntegreerd in de Strikotherm systeemopbouw. Toepassing: Startprofiel uit kunststof voor
Omschrijving
Variabel toepasbaar voor isolatieplaten met een dikte van 100 tot 160 mm. Toe te passen in combinatie met het Renderpro aanschuifprofiel APV met weefsel, waardoor de profielen volledig worden geïntegreerd in de Strikotherm systeemopbouw.

Toepassing: Startprofiel uit kunststof voor gevelisolatiesystemen.

Verwerking: Sokkelprofielen horizontaal stellen en monteren op de vaste ondergrond, eventuele oneffenheden uitvullen. De sokkelprofielen vastslaan met slagpluggen. Opgaand lood vastklemmen achter het sokkelprofiel.

Verbruik: 1,1 m/m¹

Specificaties
Fabrikant Renderpro
Product Sokkelprofiel SPV verstelbaar 100 tot 160 mm
Artikelgroep Strikotherm Pleisterprofielen Kunststof
Productsoort Sokkelprofielen|Stucprofielen|Profielen
Toelichting Variabel toepasbaar voor isolatieplaten met een dikte van 100 tot 160 mm. Toe te passen in combinatie met het Renderpro aanschuifprofiel APV met weefsel, waardoor de profielen volledig worden geïntegreerd in de Strikotherm systeemopbouw.
Toepassing Startprofiel uit kunststof voor gevelisolatiesystemen.
Verbruik 1,1 m/m¹
Verwerking Sokkelprofielen horizontaal stellen en monteren op de vaste ondergrond, eventuele oneffenheden uitvullen. De sokkelprofielen vastslaan met slagpluggen. Opgaand lood vastklemmen achter het sokkelprofiel.
Levering Fabrikant op voorraad
lengte_mm 2000
Kleur wit
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
Downloads
    Laden
    Laden