Restauro Kalkglatte Pleisterkalk zak 20 kg

art.nr. 100080184
Restauro Kalkglätte pleisterkalk is een zeer witte pleisterkalk met een goed vullend vermogen die eenvoudig met de hand te verwerken is. Restauro Kalkglätte kan tot 0mm worden teruggepleisterd. Restauro Kalkglätte pleisterkalk is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS
Omschrijving
Restauro Kalkglätte pleisterkalk is een zeer witte pleisterkalk met een goed vullend vermogen die eenvoudig met de hand te verwerken is. Restauro Kalkglätte kan tot 0mm worden teruggepleisterd. Restauro Kalkglätte pleisterkalk is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS I (PI). Uitsluitend voor binnentoepassingen als glad, wit pleisterwerk op kalk- en kalkcementmortels. Goed vullend vermogen en zeer goede handmatige verwerking in een minimale laagdikte van ca. 1 mm. Palletafname: 720 kg (36 zakken à 20 kg).
Specificaties
IBField_toepassing Restauro Kalkglätte is een pleisterkalk voor het glad afpleisteren van kalk- en kalkcementmortels voor binnentoepassingen. Restauro Kalkglätte is tevens geschikt als gladde ondergrond voor het aanbrengen van behang en muurverven.
IBField_toepassing_2 Binnen
IBField_verwerking Restauro Kalkglätte mixen tot een klontvrije homogene massa. Uitsluitend schoon leidingwater gebruiken. Een eerste pleisterlaag laag aanbrengen en vlakvullend voorpleisteren. Na het aantrekken van de 1e laag of later, met vers materiaal glad napleisteren. Aangemaakte Restauro Kalkglätte binnen 2 uur verwerken. De verse pleisterkalk dient tegen een te snelle uitdroging te worden beschermd.
IBField_fabrikant Bofimex
IBField_ib_productnaam Restauro Kalkglatte Pleisterkalk
IBField_ArticleId 50109
IBField_ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
IBField_artikelgroep Bofimex Tras-kalkmortels
IBField_ib_productsoort Kalkpleisters|Pleisters
IBField_ib_bouwdeel Gevels
IBField_verbruik ca. 1 kg / m2
IBField_houdbaarheid_maanden 6
IBField_opslag Droog opgeslagen ca. 6 maanden houdbaar.
IBField_levering op voorraad
IBField_materiaal Pleister|Kalk|Mortel
IBField_gewicht_kg 20
IBField_gewicht_eenheid zak
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
IBField_intrastatcode 38245090
    Laden
    Laden