Restauro Kalkglatte Pleisterkalk zak 20 kg

art.nr. 100080184
Restauro Kalkglätte pleisterkalk is een zeer witte pleisterkalk met een goed vullend vermogen die eenvoudig met de hand te verwerken is. Restauro Kalkglätte kan tot 0mm worden teruggepleisterd. Restauro Kalkglätte pleisterkalk is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS
Omschrijving
Restauro Kalkglätte pleisterkalk is een zeer witte pleisterkalk met een goed vullend vermogen die eenvoudig met de hand te verwerken is. Restauro Kalkglätte kan tot 0mm worden teruggepleisterd. Restauro Kalkglätte pleisterkalk is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend.

Mortelgroep CS I (PI). Uitsluitend voor binnentoepassingen als glad, wit pleisterwerk op kalk- en kalkcementmortels. Goed vullend vermogen en zeer goede handmatige verwerking in een minimale laagdikte van ca. 1 mm. Palletafname: 720 kg (36 zakken à 20 kg).

Toepassing: Restauro Kalkglätte is een pleisterkalk voor het glad afpleisteren van kalk- en kalkcementmortels voor binnentoepassingen. Restauro Kalkglätte is tevens geschikt als gladde ondergrond voor het aanbrengen van behang en muurverven.

Verwerking: Restauro Kalkglätte mixen tot een klontvrije homogene massa. Uitsluitend schoon leidingwater gebruiken. Een eerste pleisterlaag laag aanbrengen en vlakvullend voorpleisteren. Na het aantrekken van de 1e laag of later, met vers materiaal glad napleisteren. Aangemaakte Restauro Kalkglätte binnen 2 uur verwerken. De verse pleisterkalk dient tegen een te snelle uitdroging te worden beschermd.

Verbruik: ca. 1 kg / m2

Samenstelling: Hoogwaardige, fabrieksmatig samengestelde droge mortel volgens DIN 18557. Mortelgroep P Ic volgens DIN 18550 met bindmiddelen witkalkhydraat volgens DIN 1060 en een klein aandeel witte cement volgens DIN EN 197-1.Toeslagstof fijn marmermeel.

Specificaties
Fabrikant Bofimex
Product Restauro Kalkglatte Pleisterkalk
Artikelgroep Bofimex Tras-kalkmortels
Productsoort Kalkpleisters|Pleisters
Toelichting Restauro Kalkglätte pleisterkalk is een zeer witte pleisterkalk met een goed vullend vermogen die eenvoudig met de hand te verwerken is. Restauro Kalkglätte kan tot 0mm worden teruggepleisterd. Restauro Kalkglätte pleisterkalk is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend.
  Mortelgroep CS I (PI). Uitsluitend voor binnentoepassingen als glad, wit pleisterwerk op kalk- en kalkcementmortels. Goed vullend vermogen en zeer goede handmatige verwerking in een minimale laagdikte van ca. 1 mm. Palletafname: 720 kg (36 zakken à 20 kg).
Toepassing Restauro Kalkglätte is een pleisterkalk voor het glad afpleisteren van kalk- en kalkcementmortels voor binnentoepassingen. Restauro Kalkglätte is tevens geschikt als gladde ondergrond voor het aanbrengen van behang en muurverven.
Toepassing Binnen
Verbruik ca. 1 kg / m2
Verwerking Restauro Kalkglätte mixen tot een klontvrije homogene massa. Uitsluitend schoon leidingwater gebruiken. Een eerste pleisterlaag laag aanbrengen en vlakvullend voorpleisteren. Na het aantrekken van de 1e laag of later, met vers materiaal glad napleisteren. Aangemaakte Restauro Kalkglätte binnen 2 uur verwerken. De verse pleisterkalk dient tegen een te snelle uitdroging te worden beschermd.
Houdbaarheid (maanden) 6
Levering Fabrikant op voorraad
Gewicht (kg) 20
Gewicht (eenheid) zak
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
Downloads
    Laden
    Laden