Restauro Kalkglatte Pleisterkalk zak 20 kg

art.nr. 100080184
Restauro Kalkglätte pleisterkalk is een zeer witte pleisterkalk met een goed vullend vermogen die eenvoudig met de hand te verwerken is. Restauro Kalkglätte kan tot 0mm worden teruggepleisterd. Restauro Kalkglätte pleisterkalk is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS
Omschrijving
Restauro Kalkglätte pleisterkalk is een zeer witte pleisterkalk met een goed vullend vermogen die eenvoudig met de hand te verwerken is. Restauro Kalkglätte kan tot 0mm worden teruggepleisterd. Restauro Kalkglätte pleisterkalk is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS I (PI). Uitsluitend voor binnentoepassingen als glad, wit pleisterwerk op kalk- en kalkcementmortels. Goed vullend vermogen en zeer goede handmatige verwerking in een minimale laagdikte van ca. 1 mm. Palletafname: 720 kg (36 zakken à 20 kg).
Specificaties
toepassing Restauro Kalkglätte is een pleisterkalk voor het glad afpleisteren van kalk- en kalkcementmortels voor binnentoepassingen. Restauro Kalkglätte is tevens geschikt als gladde ondergrond voor het aanbrengen van behang en muurverven.
toepassing_2 Binnen
fabrikant Bofimex
ib_productnaam Restauro Kalkglatte Pleisterkalk
ArticleId 50109
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Bofimex Tras-kalkmortels
ib_productsoort Kalkpleisters|Pleisters
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 1 kg / m2
verwerking Restauro Kalkglätte mixen tot een klontvrije homogene massa. Uitsluitend schoon leidingwater gebruiken. Een eerste pleisterlaag laag aanbrengen en vlakvullend voorpleisteren. Na het aantrekken van de 1e laag of later, met vers materiaal glad napleisteren. Aangemaakte Restauro Kalkglätte binnen 2 uur verwerken. De verse pleisterkalk dient tegen een te snelle uitdroging te worden beschermd.
houdbaarheid_maanden 6
levering op voorraad
materiaal Pleister|Kalk|Mortel
gewicht_kg 20
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden