Silicone-NO wit 310ml

art.nr. 100563566
Zwaluw Silicone-NO is een duurzame neutraal verhardende, schimmelbestendig ingestelde, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van hoogwaardige polysiloxanen, die bijzonder goed hecht op de meeste ondergronden zonder primer. Goed UV-, water-, vocht- en weerbestendig. Schimmelbestendig volgens
Omschrijving
Zwaluw Silicone-NO is een duurzame neutraal verhardende, schimmelbestendig ingestelde, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van hoogwaardige polysiloxanen, die bijzonder goed hecht op de meeste ondergronden zonder primer. Goed UV-, water-, vocht- en weerbestendig. Schimmelbestendig volgens ISO 846 A en B. Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Specificaties
toepassing Voor het afdichten van voegen in ruimten waar schimmels ongewenst zijn zoals in badkamers, toiletruimten, douchecellen, slachterijen, koel- en vriescellen. Geschikt voor topafdichtingen bij beglazing. Voor afdichting van aansluitvoegen in bouw en industrie. Voor meer informatie zie technische documentatie, blad no. 4.71.
fabrikant Zwaluw
ib_productnaam Silicone-NO plus Sanitary
ArticleId 10324901
ib_hoofdgroep_product Lijmen / Kitten / Tapes
artikelgroep Elastische kitten
ib_productsoort Siliconenkitten|Kitten
kleur wit
url_fabrikant https://www.denbraven.com/nl-nl/
url_prestatieverklaring http://www.denbraven.com/nl-nl/vind-je-dop/
    Laden
    Laden