Spacks Excellence Spuitpleister zak 25 kg

art.nr. 100080150
Spacks Excellence spuitpleister heeft een uitstekende hechting en een groot vullend en dekkend vermogen en is economisch. Spacks Excellence is uitmuntend schrobvast, watervast, alkalibestendig en waterdampdoorlatend. Spacks Excellence is goed overschilderbaar en onderhoudsarm. Spacks Excellence
Omschrijving
Spacks Excellence spuitpleister heeft een uitstekende hechting en een groot vullend en dekkend vermogen en is economisch. Spacks Excellence is uitmuntend schrobvast, watervast, alkalibestendig en waterdampdoorlatend. Spacks Excellence is goed overschilderbaar en onderhoudsarm. Spacks Excellence spuitpleister is C.O.T. gekeurd volgens kwaliteitsomschrijving 83.00. Spuitklare, decoratieve pleister voor binnenwanden en plafonds in het bijzonder in woningen en utiliteitsbouw. Uitstekende hechting, groot vullend en dekkend vermogen, goed overschilderbaar. Uitmuntend schrobvast, watervast, alkalibestendig en waterdampdoorlatend. C.O.T. keur 83.00.
Specificaties
IBField_toepassing Spacks Excellence spuitpleister wordt binnen toegepast als spuitklare, kwaliteitspleister voor het snel en duurzaam afwerken van plafonds en wanden in de woningbouw en utiliteit. Spacks Excellence kan op vrijwel alle, vlakke, steenachtige, minerale ondergronden worden aangebracht.
IBField_toepassing_2 Binnen
IBField_verwerking Spacks Excellence spuitpleister wordt machinaal, met behulp van een wormpomp en compressor, onverdund en gelijkmatig aangebracht. Aansluitend glad afmessen met een spackmes. Eventuele messlagen met een licht bevochtigde kwast gladstrijken. De messlaag volledig laten drogen. Aansluitend de gewenste structuur aanbrengen door de machine-instelling te wijzigen, eventueel het spuitpistool van een kleinere nozzle te voorzien en de luchttoevoer te reduceren. Het verdient aanbeveling tijdens het aanbrengen van de structuur (afkorrelen) overal dezelfde afstand van het spuitpistool tot de ondergrond aan te houden. Machine en gereedschappen na gebruik met schoon water reinigen.
IBField_fabrikant Strikolith
IBField_ib_productnaam Spacks Excellence Spuitpleister
IBField_ArticleId 21101
IBField_ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
IBField_artikelgroep Strikolith Spuit- en Handpleisters
IBField_ib_productsoort Spuitpleisters|Pleisters
IBField_ib_bouwdeel Binnen
IBField_verbruik ca. 1,8 kg / m2
IBField_houdbaarheid_maanden 3
IBField_opslag Koel en vorstvrij opgeslagen ca. 3 maanden houdbaar.
IBField_levering op voorraad
IBField_materiaal Pleister|Kalk|Mortel
IBField_kleur naturel wit
IBField_gewicht_kg 25
IBField_gewicht_eenheid zak
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
IBField_intrastatcode 32149000
    Laden
    Laden