Speedline Betonkontakt 20kg

art.nr. 100082473
Samenstelling: Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld voorstrijkmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulp- en kwartshoudende vulstoffen ter verbetering van de hechting en de oppervlakte structuur. Eigenschappen: Kant en klaar voorstrijkmiddel met een oppervlakte vergrotend
Omschrijving

Samenstelling:

Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld voorstrijkmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulp- en kwartshoudende vulstoffen ter verbetering van de hechting en de oppervlakte structuur.

Eigenschappen:

Kant en klaar voorstrijkmiddel met een oppervlakte vergrotend vermogen waardoor de hechting wordt verbeterd. Speedline Betonkontakt is alleen binnen toepasbaar. Speedline Betonkontakt is een essentiële basiscomponent in de opbouw van gipspleisters en verzorgt een uitstekende hechtbrug op gladde en slecht zuigende ondergronden.

Toepassing:

Speedline Betonkontakt wordt toegepast op zwakzuigende en gladde ondergronden die met gipspleisters moeten worden afgewerkt.

Verwerking:

Speedline Betonkontakt op slecht zuigende en relatief gladde oppervlakken zoals bijv. beton, onverdund met een blokkwast, roller of spuit aanbrengen. Tijdens de verwerking de Speedline Betonkontakt regelmatig goed doorroeren. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Droogtijd minimaal 24 uur.

Verbruik:

Ca. 250 gram per m², afhankelijk van de ondergrond
    Laden
    Laden