Speedline Grondeermiddel 5kg

art.nr. 100082472
Samenstelling: Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen. Eigenschappen: Oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met een sterk impregnerend vermogen. Speedline
Omschrijving

Samenstelling:

Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen.

Eigenschappen:

Oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met een sterk impregnerend vermogen. Speedline Grondeermiddel is alleen binnen toepasbaar. Speedline Grondeermiddel is een essentiële basiscomponent in de opbouw van pleistersystemen en heft zuigingsverschillen op waardoor de (gips)pleisters gelijkmatig en volledig kunnen afbinden.

Toepassing:

Speedline Grondeermiddel wordt toegepast op sterk en/of onregelmatig zuigende ondergronden. Speedline Grondeermiddel kan tevens worden aangebracht indien bij relatief hoge temperaturen gewerkt moet worden.

Verwerking:

Speedline Grondeermiddel, afhankelijk van de aard en zuiging van de ondergrond, verdund met een blokkwast, roller of spuit aanbrengen. Mengverhouding: Speedline Grondeermiddel: leidingwater. Sterk zuigende ondergronden: onverdund tot 1 : 2 Normaal zuigende ondergronden: max. 1 : 3 Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Droogtijd minimaal 6-8 uur afhankelijk van temperatuur, zuiging ondergrond en luchtvochtigheid.

Verbruik:

Ca. 100 ml per m², (onverdund) afhankelijk van de ondergrond.
    Laden
    Laden