Speedline Muurverf extra

art.nr. 100082478
Samenstelling: Hoogwaardige fabrieksmatig samengestelde afbouwverf op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel, in combinatie met geselecteerde hulpstoffen en pigmenten. Hierdoor wordt een goede verwerkbaarheid, een optimale dekking, een hoge witheidsgraad en een hoge alkali resistentie
Omschrijving

Samenstelling:

Hoogwaardige fabrieksmatig samengestelde afbouwverf op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel, in combinatie met geselecteerde hulpstoffen en pigmenten. Hierdoor wordt een goede verwerkbaarheid, een optimale dekking, een hoge witheidsgraad en een hoge alkali resistentie gerealiseerd.

Kleuren:

Verkrijgbaar in kleuren volgens de standaard kleurenwaaier.

Toepassing:

Bestemd voor het binnen afwerken van nieuw en bestaand beton, kalkzandsteen, baksteen, gipskarton- en cementgebonden platen en gips- en minerale mortels. Daarnaast uitermate geschikt voor het overschilderen van licht verontreinigde ondergronden.

Verwerking:

Muurverf Extra maximaal met 2% leidingwater verdund, aanbrengen met blokkwast, vachtroller of spuitapparatuur. Indien gewenst na droging een tweede laag aanbrengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
    Laden
    Laden