Speedline Spraykontakt 15kg

art.nr. 100082475
Samenstelling: Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld voorstrijkmiddel op basis van een sneldrogende kunstofdispersie. Fijne hulpstoffen toegevoegd. Eigenschappen: Speedline Spraykontakt is een gebruiksklaar voorstrijkmiddel met sneldrogende eigenschappen en is buiten en binnen toepasbaar. Het
Omschrijving

Samenstelling:

Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld voorstrijkmiddel op basis van een sneldrogende kunstofdispersie. Fijne hulpstoffen toegevoegd.

Eigenschappen:

Speedline Spraykontakt is een gebruiksklaar voorstrijkmiddel met sneldrogende eigenschappen en is buiten en binnen toepasbaar. Het is een voorbehandeling met hoge opbrengst. Speedline Spraykontakt is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam pleistersysteem.

Toepassing:

Voor het voorbehandelen van gladde, zwak of niet zuigende steenachtige ondergronden (binnen) om de hechting van de gipspleister te verbeteren. Als hechtbrug tussen de ondergrond en de gipspleister. Zowel handmatig (met roller of kwast) als machinaal (airless) te verwerken.

Verwerking:

Voor gebruik doorroeren. Speedline Spraykontakt is gebruiksklaar. Zowel handmatig (met roller of kwast) als machinaal (airless) te verwerken. Droogtijd circa 2 uur. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water.

Verbruik:

Ca. 150 gram per m², afhankelijk van de ondergrond.
    Laden
    Laden