Speedline Universele Voorstrijk 22kg

art.nr. 100082476
Samenstelling: Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld voorstrijkmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel. Hulpstoffen ter verbetering van het stabiliserend vermogen en kwartshoudende vulstoffen. Eigenschappen: Speedline Universeel is een kwartshoudend, gepigmenteerd
Omschrijving

Samenstelling:

Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld voorstrijkmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel. Hulpstoffen ter verbetering van het stabiliserend vermogen en kwartshoudende vulstoffen.

Eigenschappen:

Speedline Universeel is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen en is buiten en binnen toepasbaar. Speedline Universeel is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Speedline Universeel vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weersbestendig en slagregendicht

Toepassing:

Speedline Universeel wordt toegepast op minerale ondergronden, als hechtbrug voor hecht, hand- en machinegipsen, en kunstharsgebonden Sier- en Spachtelpleisters.Speedline Universeel bij een kunstharsgebonden afwerking altijd aanbrengen in de kleur van de gekozen eindafwerking.

Verwerking:

Speedline Universeel verdund met een blokkwast of roller aanbrengen. Hiertoe de Speedline Universeel met max. 5% leidingwater verdunnen. Speedline Universeel bij een toepassing van sierpleisters altijd aanbrengen in de kleur van de afwerklaag. Droogtijd minimaal 24 uur. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water.

Verbruik:

Ca. 350 gram per m², afhankelijk van de ondergrond.
    Laden
    Laden