SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S) transparant 1100 mm rol 20 m1 doos 12 rol

art.nr. 101750098
Speedymask Outdoor UV B10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Snelle en eenvoudige applicatie, te gebruiken in combinatie met een dispenser. Transparante folie met een hoge statische lading en
Omschrijving
Speedymask Outdoor UV B10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Snelle en eenvoudige applicatie, te gebruiken in combinatie met een dispenser. Transparante folie met een hoge statische lading en voorzien van drupvertragende werking. Door de transparante folie is directe toetreding van daglicht tijdens de werkzaamheden mogelijk! Outdoor ducttape, Schoon verwijderbaar 3 weken, Hoge kleefkracht, Statische folie drupvertragend, Uitvouwbaar, Snelle applicatie, Verwerkbaar met dispenser, UV bestendig.
Specificaties
IBField_toepassing Ontwikkeld voor het snel en doeltreffend maskeren van grote of kleine oppervlakken bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden, spackspuiten etc.
IBField_fabrikant TechnoTape
IBField_ib_productnaam SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S)
IBField_ArticleId TTA00615
IBField_ib_hoofdgroep_product Gereedschappen / Accessoires
IBField_artikelgroep SpeedyMask
IBField_ib_productsoort Maskeerfolies|Maskeersystemen|Afdekmaterialen
IBField_lengte_mm 20000
IBField_breedte_mm 1100
IBField_kleur transparant
IBField_gewicht_kg 0,31
IBField_gewicht_eenheid rol
IBField_url_fabrikant http://www.technotape.nl/
    Laden
    Laden