SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S) transparant 1100 mm rol 20 m1 doos 12 rol

art.nr. 101750098
Speedymask Outdoor UV B10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Snelle en eenvoudige applicatie, te gebruiken in combinatie met een dispenser. Transparante folie met een hoge statische lading en
Omschrijving
Speedymask Outdoor UV B10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Snelle en eenvoudige applicatie, te gebruiken in combinatie met een dispenser. Transparante folie met een hoge statische lading en voorzien van drupvertragende werking. Door de transparante folie is directe toetreding van daglicht tijdens de werkzaamheden mogelijk! Outdoor ducttape, Schoon verwijderbaar 3 weken, Hoge kleefkracht, Statische folie drupvertragend, Uitvouwbaar, Snelle applicatie, Verwerkbaar met dispenser, UV bestendig.
Specificaties
toepassing Ontwikkeld voor het snel en doeltreffend maskeren van grote of kleine oppervlakken bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden, spackspuiten etc.
fabrikant TechnoTape
ib_productnaam SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S)
ArticleId TTA00615
ib_hoofdgroep_product Gereedschappen / Accessoires
artikelgroep SpeedyMask
ib_productsoort Maskeerfolies|Maskeersystemen|Afdekmaterialen
lengte_mm 20000
breedte_mm 1100
kleur transparant
gewicht_kg 0,31
gewicht_eenheid rol
url_fabrikant http://www.technotape.nl/
Downloads
    Laden
    Laden