SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S) transparant 2700 mm rol 17 m1 doos 6 rol

art.nr. 101750102
Een statisch geladen, gevouwen HDPE-folie gecombineerd met een UV-bestendige ducttape (25 mm) met rubber-solvent belijming. Snelle en eenvoudig applicatie, te gebruiken in combinatie met diverse dispensers. Transparante folie met een hoge statische lading en voorzien van drupvertragende werking.
Omschrijving
Een statisch geladen, gevouwen HDPE-folie gecombineerd met een UV-bestendige ducttape (25 mm) met rubber-solvent belijming.

Snelle en eenvoudig applicatie, te gebruiken in combinatie met diverse dispensers. Transparante folie met een hoge statische lading en voorzien van drupvertragende werking. Door de transparante folie is directe toetreding van daglicht tijdens de werkzaamheden mogelijk!

Toepassing: Ontwikkeld voor het snel en doeltreffend maskeren van grote of kleine oppervlakken bij schilder- , stukadoorswerkzaamheden, spackspuiten etc.

Dubbelzijdig

Specificaties
Fabrikant TechnoTape
Product SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S)
Artikelgroep SpeedyMask
Productsoort Maskeerfolies|Maskeersystemen|Afdekmaterialen
Toelichting Speedymask Outdoor UV B10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Snelle en eenvoudige applicatie, te gebruiken in combinatie met een dispenser. Transparante folie met een hoge statische lading en voorzien van drupvertragende werking. Door de transparante folie is directe toetreding van daglicht tijdens de werkzaamheden mogelijk!
  Outdoor ducttape, Schoon verwijderbaar 3 weken, Hoge kleefkracht, Statische folie drupvertragend, Uitvouwbaar, Snelle applicatie, Verwerkbaar met dispenser, UV bestendig.
Toepassing Ontwikkeld voor het snel en doeltreffend maskeren van grote of kleine oppervlakken bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden, spackspuiten etc.
lengte_mm 17000
breedte_mm 2700
Kleur transparant
Gewicht (kg) 0,55
Gewicht (eenheid) rol
Link Fabrikant http://www.technotape.nl/
    Laden
    Laden