SPS Schilder Façade mat basis P wit bi/bu emmer 4 ltr

art.nr. 102870370
Zeer hoogwaardige, matte, 100% acrylaat muurverf. Goed weerbestendig, waterdampdoorlatend en uitstekend schrobvast. Uitstekend dekkend en optimaal vloeiend voor een mooie gladde afwerking. Bedoeld voor een duurzame afwerking van buitengevels en binnenmuren in vochtige ruimten. Voor binnen en buiten.
Omschrijving
Zeer hoogwaardige, matte, 100% acrylaat muurverf. Goed weerbestendig, waterdampdoorlatend en uitstekend schrobvast. Uitstekend dekkend en optimaal vloeiend voor een mooie gladde afwerking. Bedoeld voor een duurzame afwerking van buitengevels en binnenmuren in vochtige ruimten. Voor binnen en buiten. Optimale vloei. Schrobvast, klasse 1 (DIN EN 13300). 100% acrylaat. Uitstekend dekkend. Goed weerbestendig. Waterdampdoorlatend
Specificaties
toepassing Door zijn superieure kwaliteit met name bedoeld voor buitenwerk waar hoge eisen aan gesteld worden. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, etc.
ib_productnaam Façade mat
ArticleId 10307765
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Facade
ib_productsoort Muurverven|Verven
type 3. SPS Schilder
ib_type_2 Basis P
verbruik ca. 9 m² /l per laag
verwerking Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging niet meer bijwerken.
verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
droogtijd bij 23°C. en relatieve vochtigheid 65%: Droog na ca. 2 uur. Overschilderbaar na ca. 6 uur
houdbaarheid Minimaal 12 maanden
houdbaarheid_maanden 12
kleur wit
url_fabrikant http://www.spsbv.com/
    Laden
    Laden