SPS Stucadoor Unitex 1515 wit basis P bi emmer 4 ltr

art.nr. 102870106
Extra matte, goed dekkende en universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Uitstekende verwerkingseigenschappen, optimaal vloeiend en ademend. Geschikt voor afwerking van muren en plafonds in droge ruimten. Voor binnen. Extra mat. Optimale vloei. Goed dekkend. Goed afwasbaar.
Omschrijving
Extra matte, goed dekkende en universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Uitstekende verwerkingseigenschappen, optimaal vloeiend en ademend. Geschikt voor afwerking van muren en plafonds in droge ruimten. Voor binnen.

Extra mat. Optimale vloei. Goed dekkend. Goed afwasbaar. Geurarm. Ademend

Toepassing: Als duurzame gladde afwerking op minerale ondergronden binnen. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel

Verwerking: Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging niet meer bijwerken.

Verbruik: ca. 7 m² / l per laag.

Droogtijd: bij 23°C en rel. vochtigheid 65%: Droog: na ca. 2 uur. Overschilderbaar: na ca. 4-6 uur.

Specificaties
Product Unitex 1515 Mat
Artikelgroep Muurverven
Productsoort Dispersieverven|Muurverven|Verven
type 2. SPS Stucadoor
ib_type_2 Basis P
Toelichting Extra matte, goed dekkende en universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Uitstekende verwerkingseigenschappen, optimaal vloeiend en ademend. Geschikt voor afwerking van muren en plafonds in droge ruimten. Voor binnen.
  Extra mat. Optimale vloei. Goed dekkend. Goed afwasbaar. Geurarm. Ademend
Toepassing Als duurzame gladde afwerking op minerale ondergronden binnen. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel
Verbruik ca. 7 m² / l per laag.
Verwerking Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging niet meer bijwerken.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
droogtijd bij 23°C. en relatieve vochtigheid 65%: Droog: na ca. 2 uur. Overschilderbaar: na ca. 4-6 uur.
Houdbaarheid (maanden) 12
Kleur wit
Link Fabrikant http://www.spsbv.com/
    Laden
    Laden