SPS Stucadoor Unitex 2525 wit basis P bi emmer 10 ltr

art.nr. 102870114
Superdekkende, matte muurverf op basis van kunstharsdispersie. Meestal in één laag dekkend waardoor een werkgang wordt bespaard. Geurarm, ademend en goed afwasbaar. Met name bedoeld voor een duurzame afwerking van binnenmuren en plafonds. Voor binnen. Superdekkend. Mat. Economisch. Goed afwasbaar.
Omschrijving
Superdekkende, matte muurverf op basis van kunstharsdispersie. Meestal in één laag dekkend waardoor een werkgang wordt bespaard. Geurarm, ademend en goed afwasbaar. Met name bedoeld voor een duurzame afwerking van binnenmuren en plafonds. Voor binnen. Superdekkend. Mat. Economisch. Goed afwasbaar. Oplosmiddelvrij en reukarm. Ademend
Specificaties
toepassing Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel.
ib_productnaam Unitex 2525 Mat
ArticleId 10107842
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Muurverven
ib_productsoort Dispersieverven|Muurverven|Verven
type 2. SPS Stucadoor
ib_type_2 Basis P
verbruik ca. 9 m² /l per laag
verwerking Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging, niet meer bijwerken.
verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
droogtijd bij 23°C. en relatieve vochtigheid 65%: Droog: na ca. 2 uur. Overschilderbaar: na ca. 4-6 uur.
houdbaarheid Minimaal 12 maanden
houdbaarheid_maanden 12
kleur wit
url_fabrikant http://www.spsbv.com/
    Laden
    Laden