SPS Stucadoor Unitex 4040 basis D bi/bu emmer 4 ltr

art.nr. 102870122
Universeel toepasbare, matte, uitstekend dekkende, hoogwaardige muurverf op basis van kunstharsdispersie. Goed dekkend en mooi vloeiend, ook in vochtige ruimten toepasbaar. Ademend, goed weerbestendig en schrobvast. Voor binnen en buiten. Uitstekend dekkend. Goed weerbestendig. Schrobvast. Mat.
Omschrijving
Universeel toepasbare, matte, uitstekend dekkende, hoogwaardige muurverf op basis van kunstharsdispersie. Goed dekkend en mooi vloeiend, ook in vochtige ruimten toepasbaar. Ademend, goed weerbestendig en schrobvast. Voor binnen en buiten.

Uitstekend dekkend. Goed weerbestendig. Schrobvast. Mat. Ademend. Waterverdunbaar

Toepassing: Als duurzame gladde afwerking op minerale ondergronden binnen en buiten. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel

Verwerking: Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging niet meer bijwerken.

Verbruik: 8 m² / ltr. per laag

Droogtijd: bij 23°C en rel. vochtigheid 65%: Droog: na ca. 2 uur. Overschilderbaar: na ca. 4-6 uur.

Specificaties
Product Unitex 4040 Mat
Artikelgroep Muurverven
Productsoort Dispersieverven|Muurverven|Verven
type 2. SPS Stucadoor
ib_type_2 Basis D
Toelichting Universeel toepasbare, matte, uitstekend dekkende, hoogwaardige muurverf op basis van kunstharsdispersie. Goed dekkend en mooi vloeiend, ook in vochtige ruimten toepasbaar. Ademend, goed weerbestendig en schrobvast. Voor binnen en buiten.
  Uitstekend dekkend. Goed weerbestendig. Schrobvast. Mat. Ademend. Waterverdunbaar
Toepassing Als duurzame gladde afwerking op minerale ondergronden binnen en buiten. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel
Verbruik 8 m² / ltr. per laag
Verwerking Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging niet meer bijwerken.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
droogtijd bij 23°C. en relatieve vochtigheid 65%: Droog: na ca. 2 uur. Overschilderbaar: na ca. 4-6 uur.
Houdbaarheid (maanden) 12
Link Fabrikant http://www.spsbv.com/
    Laden
    Laden