SPS Unitex-primer wit basis P bi/bu emmer 4 ltr

art.nr. 102871576
Watergedragen, dekkende acrylaatprimer voor muurverf. Voorkomt glansverschillen, zorgt voor een betere hechting en dekking van de muurverf en heft de zuiging op. Na voorbehandeling van de ondergrond, volstaat veelal 1 afwerklaag. Geschikt als voorbehandeling op licht poederende en licht zuigende
Omschrijving
Watergedragen, dekkende acrylaatprimer voor muurverf. Voorkomt glansverschillen, zorgt voor een betere hechting en dekking van de muurverf en heft de zuiging op. Na voorbehandeling van de ondergrond, volstaat veelal 1 afwerklaag. Geschikt als voorbehandeling op licht poederende en licht zuigende ondergronden. Oplosmiddelvrij, reukarm, en sneldrogend. Voor binnen en buiten. Verhoogt de hechting en dekking van de afwerklaag. Vermindert de zuiging van de ondergrond. Voorkomt glansverschillen. Veelal maar 1 afwerklaag nodig. Oplosmiddelvrij en reukarm. Waterverdunbaar.
Specificaties
Toepassing Als voorbehandeling op bestaande muurverflagen, licht poederende en zuigende minerale ondergronden. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: verflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Let bij oude lagen behang(papier) op, of het behang voldoende vast zit aan de ondergrond. Oude lagen vinylbehang kunnen weekmakers bevatten waardoor de verf langzamer droogt.
Verwerking Goed roeren voor gebruik. In 1 laag aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden, altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging, niet meer bijwerken.
Productnaam Unitex-primer
Artikelnummer (leverancier) 10115726
Hoofdgroep Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
Artikelgroep Primers
Productsoort Primers|Oppervlaktebehandeling
Type 2. SPS Stucadoor
  Basis P
  bi/bu
Verbruik ca. 12 m² / ltr. per laag
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
Droogtijd bij 23°C. en relatieve vochtigheid 65%: Stofdroog na ca. 1 uur. Overschilderbaar na ca. 4-6 uur.
Houdbaarheid Minimaal 12 maanden
Houdbaarheid (maanden) 12
Opslag In een goed gesloten originele verpakking op een droge, koele en vorstvrije plaats.
Kleur wit
URL Fabrikant http://www.spsbv.com/
    Laden
    Laden