Strikocem Aqua Bitumenemulsie emmer 25 kg

art.nr. 100081442
Oplosmiddelvrij, Bestand tegen verdunde zuren en logen, Verdraagzaam met cement en kalk. Toepassing: Strikocem Aqua Bitumenemulsie is geschikt voor het afdichten van Strikocem pleistersystemen en Strikotherm gevelisolatiesystemen welke onder en ter plaatse van maaiveld worden aangebracht. Onder het
Omschrijving
Oplosmiddelvrij, Bestand tegen verdunde zuren en logen, Verdraagzaam met cement en kalk.

Toepassing: Strikocem Aqua Bitumenemulsie is geschikt voor het afdichten van Strikocem pleistersystemen en Strikotherm gevelisolatiesystemen welke onder en ter plaatse van maaiveld worden aangebracht. Onder het maaiveld de Aqua Bitumenemulsie beschermen met Strikocem Noppenfolie. Dit conform BA-richtlijn 1.9: 'Richtlijn voor stukadoorswerk onder en ter plaatse van het maaiveld'.

Verwerking: Aqua Bitumenemulsie voor gebruik roeren. Aqua Bitumenemulsie met behulp van blokkwast en/of roller gelijkmatig en dekkend aanbrengen. Aqua Bitumenemulsie in minimaal 2 lagen 'nat in nat' aanbrengen. De volgende laag kan worden aangebracht als de voorgaande laag 'handdroog' is. Aqua Bitumenemulsie tijdens de verwerking en droging beschermen tegen weersinvloeden en direct zonlicht. De droogtijd van Aqua Bitumenemulsie is sterk afhankelijk van weersinvloeden en laagdikte. Gemiddeld is de droogtijd 2 tot 3 dagen.

Verbruik: ca. 750 gr / m2

Samenstelling: Oplosmiddelvrije, beschermende en afdichtende bitumenemulsie voor beton, pleisterwerk, metselwerk en lichte bouwmaterialen.Specificaties
Fabrikant Strikocem
Product Aqua Bitumenemulsie
Artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen|Strikotherm Maaiveldtoebehoren
Productsoort Afdichtingsmaterialen
Toelichting Oplosmiddelvrij; Bestand tegen verdunde zuren en logen; Verdraagzaam met cement en kalk.
Toepassing Strikocem Aqua Bitumenemulsie is geschikt voor het afdichten van Strikocem pleistersystemen en Strikotherm gevelisolatiesystemen welke onder en ter plaatse van maaiveld worden aangebracht. Onder het maaiveld de Aqua Bitumenemulsie beschermen met Strikocem Noppenfolie. Dit conform BA-richtlijn 1.9: 'Richtlijn voor stukadoorswerk onder en ter plaatse van het maaiveld'.
Toepassing Buiten
Verbruik ca. 750 gr / m2
Verwerking Aqua Bitumenemulsie voor gebruik roeren. Aqua Bitumenemulsie met behulp van blokkwast en/of roller gelijkmatig en dekkend aanbrengen. Aqua Bitumenemulsie in minimaal 2 lagen 'nat in nat' aanbrengen. De volgende laag kan worden aangebracht als de voorgaande laag 'handdroog' is. Aqua Bitumenemulsie tijdens de verwerking en droging beschermen tegen weersinvloeden en direct zonlicht. De droogtijd van Aqua Bitumenemulsie is sterk afhankelijk van weersinvloeden en laagdikte. Gemiddeld is de droogtijd 2 tot 3 dagen.
Houdbaarheid (maanden) 12
Levering Fabrikant op voorraad
Kleur zwart
Gewicht (kg) 25
Gewicht (eenheid) emmer
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden