Strikocem FS Fijnschuur dunpleister zak 25 kg

art.nr. 100080186
FS fijnschuur is een dunpleister met een hoge hechtsterkte en is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. FS is eenvoudig handmatig en machinaal te verwerken. Een witte dunpleister voor het overpleisteren of overschuren van raapmortels binnen en buiten. Bij buitentoepassingen afwerken
Omschrijving
FS fijnschuur is een dunpleister met een hoge hechtsterkte en is na verharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. FS is eenvoudig handmatig en machinaal te verwerken. Een witte dunpleister voor het overpleisteren of overschuren van raapmortels binnen en buiten. Bij buitentoepassingen afwerken met Peents Silicaatcoat voor een optimaal resultaat van kleur, waterkering en duurzaamheid. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Specificaties
toepassing FS is een dunpleister voor het overpleisteren of opschuren van Strikocem raapmortels binnen en buiten. Bij buitentoepassing de volledig, doorgeharde FS altijd volledig afwerken met Strikolith Peents Silicaatcoat.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikocem FS Fijnschuur dunpleister
ArticleId 50108
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
ib_productsoort Dunpleisters|Pleisters
ib_bouwdeel Binnen|Buiten
verbruik ca. 1,1 kg / mm / m2
verwerking Droge mortel FS met leidingwater mixen tot een klontvrije en homogene massa. De mortel ca. 5 minuten laten rusten en nogmaals kort namixen. De FS in een eerste dunne laag van ca. 2 mm aanbrengen en strak afmessen. Na enig opstijven van de eerste laag, een tweede laag FS aanbrengen in laagdikte van ca. 2 mm. De tweede laag FS strak afmessen en na enige droging opschuren met een zachte schuurspons, zonder toevoeging van water. De laagdikte van FS in twee lagen dient 3-5 mm te bedragen. Strikocem FS Fijnschuur niet doorzetten in maaiveld. De pleister tijdens applicatie en droging beschermen tegen weersinvloeden. Droogtijd 1 dag per mm laagdikte.
houdbaarheid_maanden 6
levering op voorraad
materiaal Pleister|Kalk|Mortel
kleur wit
gewicht_kg 25
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden