Strikocem K13 Kalk-cement dunpleister grijs zak 25 kg

art.nr. 100080189
Kalk-cement dunpleister K13 is een soepele fijne schuurpleister met een grote hecht- en draagkracht. K13 laat zich eenvoudig met de hand of machinaal verwerken en is na doorharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS II (PII). Een fijne dunpleister voor schuur- of pleisterwerk.
Omschrijving
Kalk-cement dunpleister K13 is een soepele fijne schuurpleister met een grote hecht- en draagkracht. K13 laat zich eenvoudig met de hand of machinaal verwerken en is na doorharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS II (PII). Een fijne dunpleister voor schuur- of pleisterwerk. Binnen en buiten toepasbaar op minerale ondergronden, bij voorkeur op kalkhoudende raaplagen. Kan tevens in vochtige ruimten worden toepast. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Specificaties
IBField_toepassing Strikocem K13 is een fijne pleister voor schuur- of pleisterwerk. Binnen en buiten toepasbaar op Strikocem raapmortels. Bij voorkeur wordt K13 ingezet op (kalk)cementhoudende raaplagen. K13 kan eveneens in vochtige ruimten worden toegepast. K13 kan, na volledige verharding en droging, probleemloos worden afgewerkt met Strikolith Peents buitenverfsystemen.
IBField_toepassing_2 Buiten|Binnen
IBField_verwerking Droge mortel K13 met leidingwater mixen tot een klontvrije en homogene massa. De mortel ca. 5 minuten laten rusten en nogmaals kort namixen. De K13 in een eerste dunne laag van ca. 2 mm aanbrengen en strak afmessen. Na enig opstijven van de eerste laag, een tweede laag K13 aanbrengen in laagdikte van ca. 2 mm. De tweede laag K13 strak afmessen en na enige droging opschuren met een zachte schuurspons, zonder toevoeging van water. De laagdikte van K13 in twee lagen dient 3-5 mm te bedragen. De Strikocem K13 niet tot in maaiveld doorzetten.
IBField_fabrikant Strikolith
IBField_ib_productnaam Strikocem K13 Kalk-cement dunpleister
IBField_ArticleId 50211
IBField_ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
IBField_artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
IBField_ib_productsoort Dunpleisters|Pleisters
IBField_ib_bouwdeel Binnen|Buiten
IBField_verbruik ca. 1,3 kg / mm / m2
IBField_houdbaarheid_maanden 12
IBField_opslag Droog opgeslagen 12 maanden houdbaar.
IBField_levering op voorraad
IBField_materiaal Pleister|Kalk|Mortel
IBField_kleur grijs
IBField_gewicht_kg 25
IBField_gewicht_eenheid zak
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
IBField_intrastatcode 38245090
    Laden
    Laden