Strikocem K13 Kalk-cement dunpleister wit zak 25 kg

art.nr. 100080190
Kalk-cement dunpleister K13 is een soepele fijne schuurpleister met een grote hecht- en draagkracht. K13 laat zich eenvoudig met de hand of machinaal verwerken en is na doorharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS II (PII). Een fijne dunpleister voor schuur- of pleisterwerk.
Omschrijving
Kalk-cement dunpleister K13 is een soepele fijne schuurpleister met een grote hecht- en draagkracht. K13 laat zich eenvoudig met de hand of machinaal verwerken en is na doorharding stoot-, krasvast en waterdampdoorlatend. Mortelgroep CS II (PII). Een fijne dunpleister voor schuur- of pleisterwerk. Binnen en buiten toepasbaar op minerale ondergronden, bij voorkeur op kalkhoudende raaplagen. Kan tevens in vochtige ruimten worden toepast. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Specificaties
toepassing Strikocem K13 is een fijne pleister voor schuur- of pleisterwerk. Binnen en buiten toepasbaar op Strikocem raapmortels. Bij voorkeur wordt K13 ingezet op (kalk)cementhoudende raaplagen. K13 kan eveneens in vochtige ruimten worden toegepast. K13 kan, na volledige verharding en droging, probleemloos worden afgewerkt met Strikolith Peents buitenverfsystemen.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikocem K13 Kalk-cement dunpleister
ArticleId 50212
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
ib_productsoort Dunpleisters|Pleisters
ib_bouwdeel Binnen|Buiten
verbruik ca. 1,3 kg / mm / m2
verwerking Droge mortel K13 met leidingwater mixen tot een klontvrije en homogene massa. De mortel ca. 5 minuten laten rusten en nogmaals kort namixen. De K13 in een eerste dunne laag van ca. 2 mm aanbrengen en strak afmessen. Na enig opstijven van de eerste laag, een tweede laag K13 aanbrengen in laagdikte van ca. 2 mm. De tweede laag K13 strak afmessen en na enige droging opschuren met een zachte schuurspons, zonder toevoeging van water. De laagdikte van K13 in twee lagen dient 3-5 mm te bedragen. De Strikocem K13 niet tot in maaiveld doorzetten.
houdbaarheid_maanden 12
levering op voorraad
materiaal Pleister|Kalk|Mortel
kleur wit
gewicht_kg 25
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden