Strikocem MK Kalk-cementpleister zak 25 kg

art.nr. 100080172
MK raap- en grondmortel is eenvoudig te verwerken, af te reien en op te schuren. MK heeft een hoge hechtkracht en beschikt over een gunstige druk- buigverhouding. De MK pleister is licht gehydrofobeerd en kan handmatig of machinaal worden verwerkt. Mortelgroep CS II (PII). Een sterke
Omschrijving
MK raap- en grondmortel is eenvoudig te verwerken, af te reien en op te schuren. MK heeft een hoge hechtkracht en beschikt over een gunstige druk- buigverhouding. De MK pleister is licht gehydrofobeerd en kan handmatig of machinaal worden verwerkt.

Mortelgroep CS II (PII). Een sterke kalk-cementpleister, geschikt als ondergrond voor Strikocem minerale afwerkpleisters, Strikolith sierpleisters en tegelwerk. Kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Eenvoudige verwerking, handmatig of machinaal en gemakkelijk af te reien. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).

Toepassing: MK raap- en grondmortel kan zowel binnen als buiten op minerale ondergronden worden toegepast en in één of meerdere lagen worden aangebracht. MK pleister is bijzonder geschikt als ondergrond voor Strikocem of Strikolith sierpleisters en tegelwerk.

Verwerking: Droge mortel MK met leidingwater mixen tot een klontvrije, homogene massa. MK wordt met de hand of machinaal, afhankelijk van de gewenste laagdikte, in één of meerdere lagen aangebracht. Vlak afreien en na enige doorharding de gevormde sinterhuid met behulp van een schuurraam verwijderen als een minerale eindafwerking moet worden aangebracht. In andere gevallen de toplaag doorschuren De laagdikte van MK mag per laag niet meer bedragen dan 20 mm. Als ondergrond voor tegelwerk moet de laagdikte van de MK minimaal +/- 10 mm bedragen. De verse pleisterlaag moet tegen een te snelle uitdroging worden beschermd.

Verbruik: ca. 1,5 kg / mm / m2

Samenstelling: Hoogwaardige, fabrieksmatig samengestelde droge mortel volgens DIN 18557 en 18550. T4 mortelgroep PII, CSII volgens EN 998-1. Fijnheidsmodules en korrelopbouw van het zand volgens DIN 4226, deel 1, korrelopbouw 0 - 1,2 mm. Bindmiddel volgens DIN 1060 en 1164 en beproefde toeslagstoffen ter verbetering van de verwerkbaarheid en de gewenste eigenschappen.

Specificaties
Fabrikant Strikolith
Product Strikocem MK Kalk-cementpleister
Artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
Productsoort Kalk-cementpleisters|Pleisters
Toelichting MK raap- en grondmortel is eenvoudig te verwerken, af te reien en op te schuren. MK heeft een hoge hechtkracht en beschikt over een gunstige druk- buigverhouding. De MK pleister is licht gehydrofobeerd en kan handmatig of machinaal worden verwerkt.
  Mortelgroep CS II (PII). Een sterke kalk-cementpleister, geschikt als ondergrond voor Strikocem minerale afwerkpleisters, Strikolith sierpleisters en tegelwerk. Kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Eenvoudige verwerking, handmatig of machinaal en gemakkelijk af te reien. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Toepassing MK raap- en grondmortel kan zowel binnen als buiten op minerale ondergronden worden toegepast en in één of meerdere lagen worden aangebracht. MK pleister is bijzonder geschikt als ondergrond voor Strikocem of Strikolith sierpleisters en tegelwerk.
Toepassing Buiten|Binnen
Verbruik ca. 1,5 kg / mm / m2
Verwerking Droge mortel MK met leidingwater mixen tot een klontvrije, homogene massa. MK wordt met de hand of machinaal, afhankelijk van de gewenste laagdikte, in één of meerdere lagen aangebracht. Vlak afreien en na enige doorharding de gevormde sinterhuid met behulp van een schuurraam verwijderen als een minerale eindafwerking moet worden aangebracht. In andere gevallen de toplaag doorschuren De laagdikte van MK mag per laag niet meer bedragen dan 20 mm. Als ondergrond voor tegelwerk moet de laagdikte van de MK minimaal +/- 10 mm bedragen. De verse pleisterlaag moet tegen een te snelle uitdroging worden beschermd.
Houdbaarheid (maanden) 6
Levering Fabrikant op voorraad
Kleur grijs
Gewicht (kg) 25
Gewicht (eenheid) zak
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden