Strikocem MK Kalk-cementpleister zak 25 kg

art.nr. 100080172
MK raap- en grondmortel is eenvoudig te verwerken, af te reien en op te schuren. MK heeft een hoge hechtkracht en beschikt over een gunstige druk- buigverhouding. De MK pleister is licht gehydrofobeerd en kan handmatig of machinaal worden verwerkt. Mortelgroep CS II (PII). Een sterke
Omschrijving
MK raap- en grondmortel is eenvoudig te verwerken, af te reien en op te schuren. MK heeft een hoge hechtkracht en beschikt over een gunstige druk- buigverhouding. De MK pleister is licht gehydrofobeerd en kan handmatig of machinaal worden verwerkt. Mortelgroep CS II (PII). Een sterke kalk-cementpleister, geschikt als ondergrond voor Strikocem minerale afwerkpleisters, Strikolith sierpleisters en tegelwerk. Kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Eenvoudige verwerking, handmatig of machinaal en gemakkelijk af te reien. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Specificaties
IBField_toepassing MK raap- en grondmortel kan zowel binnen als buiten op minerale ondergronden worden toegepast en in één of meerdere lagen worden aangebracht. MK pleister is bijzonder geschikt als ondergrond voor Strikocem of Strikolith sierpleisters en tegelwerk.
IBField_toepassing_2 Buiten|Binnen
IBField_verwerking Droge mortel MK met leidingwater mixen tot een klontvrije, homogene massa. MK wordt met de hand of machinaal, afhankelijk van de gewenste laagdikte, in één of meerdere lagen aangebracht. Vlak afreien en na enige doorharding de gevormde sinterhuid met behulp van een schuurraam verwijderen als een minerale eindafwerking moet worden aangebracht. In andere gevallen de toplaag doorschuren De laagdikte van MK mag per laag niet meer bedragen dan 20 mm. Als ondergrond voor tegelwerk moet de laagdikte van de MK minimaal +/- 10 mm bedragen. De verse pleisterlaag moet tegen een te snelle uitdroging worden beschermd.
IBField_fabrikant Strikolith
IBField_ib_productnaam Strikocem MK Kalk-cementpleister
IBField_ArticleId 50205
IBField_ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
IBField_artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
IBField_ib_productsoort Kalk-cementpleisters|Pleisters
IBField_ib_bouwdeel Binnen|Buiten
IBField_verbruik ca. 1,5 kg / mm / m2
IBField_houdbaarheid_maanden 6
IBField_opslag Droog opgeslagen ca. 6 maanden houdbaar.
IBField_levering op voorraad
IBField_materiaal Kalkcement|Pleister|Kalk|Mortel
IBField_kleur grijs
IBField_gewicht_kg 25
IBField_gewicht_eenheid zak
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
IBField_intrastatcode 38245090
    Laden
    Laden