Strikocem Noppenfolie rol 20 m1

art.nr. 100081440
Noppenfolie beschikt over een hoge drukvastheid waardoor het uitermate geschikt is voor toepassingen onder maaiveld. De 8 mm dikke noppen zorgen voor een goede aanhechting naar de ondergrond, en zorgen tevens voor een gegarandeerde beluchting, waterafvoer, en isolerend vermogen. Noppenfolie is
Omschrijving
Noppenfolie beschikt over een hoge drukvastheid waardoor het uitermate geschikt is voor toepassingen onder maaiveld. De 8 mm dikke noppen zorgen voor een goede aanhechting naar de ondergrond, en zorgen tevens voor een gegarandeerde beluchting, waterafvoer, en isolerend vermogen. Noppenfolie is grondwaterneutraal, vorstbestendig en bestand tegen bacteriën en schimmels.
Specificaties
toepassing Noppenfolie wordt als waterkering toegepast onder het maaiveldniveau.
verwerking Noppenfolie aanbrengen met de noppen naar de ondergrond. De noppenfolie aanbrengen met een minimale overlap van 150 mm. De noppenfolie gelijk houden met maaiveldniveau en doorzetten tot op de funderingsvoet / waterkerende laag. De bovenzijde van de Noppenfolie kan worden afgewerkt met een bovenaansluitprofiel. Dit profiel voorkomt dat overtollig vocht, vuil en zand zich tussen de Noppenfolie en pleisterlaag kunnen nestelen.
fabrikant Strikocem
ib_productnaam Noppenfolie
ArticleId 50611
ib_hoofdgroep_product Folies / Band / Stroken
artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen|Strikotherm Maaiveldtoebehoren
ib_productsoort Noppenfolies|Folies
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 1,2 m²/m²
opslag Droog en op pallets opslaan.
levering op voorraad
lengte_mm 20000
breedte_mm 1000
kleur zwart
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
intrastatcode 70195900
    Laden
    Laden