Strikocem Noppenfolie rol 20 m1

art.nr. 100081440
Noppenfolie beschikt over een hoge drukvastheid waardoor het uitermate geschikt is voor toepassingen onder maaiveld. De 8 mm dikke noppen zorgen voor een goede aanhechting naar de ondergrond, en zorgen tevens voor een gegarandeerde beluchting, waterafvoer, en isolerend vermogen. Noppenfolie is
Omschrijving
Noppenfolie beschikt over een hoge drukvastheid waardoor het uitermate geschikt is voor toepassingen onder maaiveld. De 8 mm dikke noppen zorgen voor een goede aanhechting naar de ondergrond, en zorgen tevens voor een gegarandeerde beluchting, waterafvoer, en isolerend vermogen. Noppenfolie is grondwaterneutraal, vorstbestendig en bestand tegen bacteriën en schimmels.

Toepassing: Noppenfolie wordt als waterkering toegepast onder het maaiveldniveau.

Verwerking: Noppenfolie aanbrengen met de noppen naar de ondergrond. De noppenfolie aanbrengen met een minimale overlap van 150 mm. De noppenfolie gelijk houden met maaiveldniveau en doorzetten tot op de funderingsvoet / waterkerende laag. De bovenzijde van de Noppenfolie kan worden afgewerkt met een bovenaansluitprofiel. Dit profiel voorkomt dat overtollig vocht, vuil en zand zich tussen de Noppenfolie en pleisterlaag kunnen nestelen.

Verbruik: ca. 1,2 m²/m²

Samenstelling: Noppenfolie is opgebouwd uit hoogwaardig grondwaterneutraal polyethyleenSpecificaties
Fabrikant Strikocem
Product Noppenfolie
Artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen|Strikotherm Maaiveldtoebehoren
Productsoort Noppenfolies|Folies
Toelichting Noppenfolie beschikt over een hoge drukvastheid waardoor het uitermate geschikt is voor toepassingen onder maaiveld. De 8 mm dikke noppen zorgen voor een goede aanhechting naar de ondergrond, en zorgen tevens voor een gegarandeerde beluchting, waterafvoer, en isolerend vermogen. Noppenfolie is grondwaterneutraal, vorstbestendig en bestand tegen bacteriën en schimmels.
Toepassing Noppenfolie wordt als waterkering toegepast onder het maaiveldniveau.
Verbruik ca. 1,2 m²/m²
Verwerking Noppenfolie aanbrengen met de noppen naar de ondergrond. De noppenfolie aanbrengen met een minimale overlap van 150 mm. De noppenfolie gelijk houden met maaiveldniveau en doorzetten tot op de funderingsvoet / waterkerende laag. De bovenzijde van de Noppenfolie kan worden afgewerkt met een bovenaansluitprofiel. Dit profiel voorkomt dat overtollig vocht, vuil en zand zich tussen de Noppenfolie en pleisterlaag kunnen nestelen.
Levering Fabrikant op voorraad
lengte_mm 20000
breedte_mm 1000
Kleur zwart
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
Downloads
    Laden
    Laden